0

О т телевизия The CW са поръчали пилотен епизод на спин-оф на „Свръхестествено“. Става въпрос за The Winchesters (в букв. превод - семейство Уинчестър) – предистория за родителите на Сам и Дийн Уинчестър.

От телевизия The CW са поръчали пилотен епизод на спин-оф на „Свръхестествено“. Става въпрос за The Winchesters (в букв. превод - семейство Уинчестър) – предистория за родителите на Сам и Дийн Уинчестър.

За новата поредица, която ще представи епичната неразказана история за запознанството на Джон и Мери Уинчестър, се заговори още през лятото. Самият Дженсън Екълс, когото зрителите заобичаха като Дийн от „Свръхестествено“, ще влезе в ролята на разказвач и изпълнителен продуцент със съпругата си Даниел Харис.

„След като свършихме работа по 15-ти сезон на „Свърхестествено“ просто знаехме, че това не е краят. Защото, както казваме в сериала - „Нищо не е наистина приключило“. Когато с Даниел създадохме продуцентската компания Chaos Machine Productions знаехме, че първата история, която искаме да разкажем, е тази на Джон и Мери Уинчестър. Винаги съм усещал, че героят ми Дийн би искал да знае повече за връзката на родителите си. Затова бих се радвал той да ни отведе на това приключение“, каза тогава в изявление звездата.

„Когато Дженсън Екълс ми разказа историята се влюбих. Той и Даниел Харис са перфектните хора за тази работа. Благодаря, че продължавате завета. Гордея се с вас“, коментира и създателят на култовия сериал Ерик Крипке. Той уточни, че другият перфектен човек за тази работа е зает заради ангажимента си като тексаски рейнджър, визирайки Джаред Падалеки (Сам Уинчестър) и актуалния му професионален ангажимент.

Засега не се знае кои актьори ще изиграят главните роли.

Припомняме, че това е трети опит за създаване на спин-оф на „Свръхестествено“. Преди време бяха заснети пилотни епизоди на Bloodlines и Wayward Sisters, но те така и не стигнаха до малкия екран.