0

П ролетта по NOVA идва в понеделник, а с нея се задава поредица от първокласни продукции в звездна компания, предлагаща любов, лъжи, драми и екшън.

Форматите „Един за друг“, „Като две капки вода“, „Hell’s Kitchen България“ и сериалите „Лъжите в нас“ и „Братя“ превземат безкомпромисно телевизионния ефир през пролетния тв сезон.

Шоу

Юбилейното десето издание на „Като две капки вода“ открива пролетния телевизионен сезон на 14 февруари, точно в 20 ч., с неповторимите Димитър Рачков и Герасим Георгиев–Геро, които за първи път за този формат ще си партнират като водещи. Певиците Алисия, Есил Дюран, Крисия, Мариана Попова и актьорите Александър Сано, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов ще завладеят сцената на шоуто и с устрем ще дадат всичко от себе си, за да спечелят сърцата на зрителите със своите звездни превъплъщения.

Най-романтичното и позитивно предаване в българския телевизионен ефир „Един за друг“ се завръща с трети сезон, изпълнен с много любов и добро настроение, на 17 февруари от 20 ч. В емоционалната надпревара ще се включат нови 13 интригуващи двойки, готови да тестват силата на любовта си и да докажат, че заедно могат да постигнат всичко. Плътно до тях застава усмихнатият водещ с неповторимо чувство за хумор Емил Чолаков, който ще ги придружи във всички изпитания и ще бъде свидетел на техните нови емоции.

Шеф Виктор Ангелов дава начало на четвъртия сезон на горещия риалити формат „Hell’s Kitchen България“ на 25 февруари от 21 ч. Голямата награда е 100 бона. Шеф Ангелов пък обещал да бъде по-благосклонен към кулинарните прегрешения на участниците, но дали ще е така, зрителите ще кажат накрая.

Сериали

Още отсега е ясно, че двата премиерни сериала на NOVA ще са хитови. Те стартират на една дата – 22 февруари. Семейната драма „Лъжите в нас“ ще направи своя дебют в телевизионния ефир в 20 ч. с бурната история на заможната фамилия Шейтанови, белязана от болезнени събития и опасни тайни. В нея участват Орлин Павлов, Владимир Пенев, Ирен Кривошиева, Васил Бинев, Йоана Буковска-Давидова, Емил Марков, Радина Думанян, Диана Димитрова и др. След това на 22 февруари в 22,30 ч, стартира така очакваният от зрителите четвърти сезон на криминалната драма „Братя“. Зрителите ще разберат как ще се промени светът на героите на Христо Шопов, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Алекс Иванов, Искра Донова, Лора Христова, Мартин Димитров, Тигран Торосян и др. Към силния актьорски състав на продукцията се присъединява и Неда Спасова.

Радина Думанян и Орлин Павлов крият опасни тайни в Лъжите в нас

 Радина Думанян и Орлин Павлов крият опасни тайни в Лъжите в нас
NOVA