0

Р иалити звездата Ваня Джаферович издаде каква ще е ролята му в новия сезон на предаването „Сървайвър“, чийто водещ ще е актьорът Владо Карамазов.

Риалити звездата Ваня Джаферович издаде каква ще е ролята му в новия сезон на предаването „Сървайвър“, чийто водещ ще е актьорът Владо Карамазов.

„Доста от вас знаят, че съм участвал в „Сървайър“ преди 8 години. Някои от вас знаят, че все още съм актуалният победител и, че все още, с гордост нося титлата “Последният оцелял”. Но много малко от вас знаят каква е ролята ми в предстоящия нов сезон на „Сървайвър България“. Винаги съм твърдял и смятал, че „Сървайвър“ е най-доброто риалити в света, с най-добрата концепция, без конкуренция, а вече с вълнение мога да споделя с вас, че ще бъда водещ на дигиталното съдържание, наречено “Сървайвър зад кадър”, в което ще можете да видите ексклузивни, неизлъчвани кадри на самите участници и интересни неща, които се случват, докато камерите не работят“, обясни в социалните мрежи той.

Припомняме, че новият сезон на „Сървайвър“ започва на 21 февруари от 21 ч по bTV. Титаничната битка на човешки характери, на слабости и страхове със силата на волята, ума и духа идва под мотото „Скритият идол“.