0

С редата на края е тук! За многобройната армия от фенове на култовия сериал „Живите мъртви“ е ясно, че става въпрос за втората от общо три порции епизоди на финалния сезон.

Средата на края е тук! За многобройната армия от фенове на култовия сериал „Живите мъртви“ е ясно, че става въпрос за втората от общо три порции епизоди на финалния сезон.

Родните телеманиаци могат да проследят какво се случва с любимците им утре вечер от 23 ч по FOX.

В актуалните серии много от героите се изправят срещу адския огън на неминуемата атака на Жътварите. Други се опитват да отблъснат гнева на Майката природа в Александрия. Светът на всички сякаш е на път да се сгромоляса. Междувременно животът в Общността не е толкова идиличен, колкото изглежда, но зрителите тепърва ще опознават тази територия. Някои ще възродят надеждата си. Други ще преминат граница, от която няма връщане назад.

В ролите си се завръщат актьорите Норман Рийдъс, Мелиса Макбрайд, Лорън Коен, Крисчън Сератос, Джош Макдърмит, Сет Гилиам, Рос Марканд, Хари Пейтън, Купър Андрюс, Калън Маколиф, Джефри Дийн Морган и други.

Припомняме, че ще погребем окончателно „Живите мъртви“ в края на тази година след 11 силни сезона. От екипа обаче работят по няколко спин-оф проекта, сред които сериал за Дерил и Каръл.