0

Е дни от най-красивите български мадами въртят любов с чужденци, сред които певицата Поли Генова, актрисата Лилия Маравиля, продуцентката Саня Армутлиева и много други.

Списъкът не спира да расте заедно с появата на звездни наследници с двойни корени. Последен от тях е малчуганът Принс Ларик Картър - плод от любовта на родната моделка Мелани Мартин и Аарън, брат на Ник Картър от Бекстрийт боиз.

Мелани и Аарън изненадаха почитателите си със снимки от болницата в реално време. Макар планувано като дата, раждането продължило 13 часа заради усложнения. “Спешно секцио - моята годеница е в чудесно здраве, благодаря на Господ и на невероятно сладкия и любящ екип тук... Принс е безценен, обичам те, сине. Твоята майка също те обича, сълзи падат по телефона ми докато пиша. На тази снимка прерязвам пъпната връв. Толкова се гордея с теб, скъпа. Обичам те с цялото си сърце”, написа щастливият татко в Инстаграм. По-рано българката преживя спонтанен аборт, това не отказа двойката, която най-сетне прегърна наследник. С бебе, но №2, преди дни се сдоби и певицата Поли Генова. Нейният избраник е холандец. Джаоузеф, както се казва, е баща и на първородната й рожба – Даниел. Второто им дете е момиченце, носещо красивото име Леа Катрин.

Лилия Маравиля живее с италианец. „В едно заведение се запознахме. Опитваше се да ме сваля, но първо не му се получаваше. Бях скептично настроена към чужденци. В този период имаше навсякъде едни ловджийки – момичета, които ходеха по заведения и си търсеха чужденец. И Лука, като ми се представи, си казах: „Как пък не си улучил точно адреса!“ Но понеже съм възпитан човек, му отвърнах. И така, без да искаме, се срещахме на същото място още няколко пъти“, разказва звездата на Театър „София“ преди години. Романтична е и историята на Саня Армутлиева, тя е омъжена за англичанин – Тимоти Доудъл, известен у нас като Тим. Двамата са номади по душа, за това любовните воаяжи са ту у нас, ту зад граница.

По-любопитни са връзките на Михаил Билалов, известен като Джаро от „Под прикритие“, и певицата Аксиния. Той има две момичета от японската си съпруга Санае, а тя екзотичен брак с китаеца Майкъл Чой. Тайна за никого не е и любовта на тв водещата Диана Любенова и американеца Лес Уелдън. Сред другите звезди, пристанали на чужденци, са внучката на Тодор Колев, която носи неговото име, и някогашният секссимвол Цеци Красимирова, носеща се на крилете на любовта с Майкъл Струмейтис.


Гърци омаяха Бодурова, Кацарова, Елена Петрова и Рени

Ако върнем лентата назад, ще си припомним историите на Кичка Бодурова, Елена Петрова и Теди Кацарова, които се превърнаха в мишени за гърци. Първата любов на Кичка Бодурова е австриец. Младата бургазлийка го среща в тежък период от живота си. За втори път известната вече певица се омъжва за архитекта Дани. След 5 години съвместен брак го оставя. Трети и късметлийски се оказва Крис Зарпас, от когото има дъщеря Кристи-Жаклин. Актрисата Елена Петрова изживя луда любов с гърка Аристотелис Фотилас, но се разделиха, подобно на Теди Кацарова, която също заряза гръцкото си гадже Димитрис. В списъка влиза и певицата Рени, която има две деца от бизнесмена Борис Пилософ.