0

В целия процес, свързан с търсенето на правилния човек, на помощ може да се притече и астрологията. Тя очертава характеристиките на личността, която би ни подхождала най-добре. Понякога родителите и приятелите ни мислят, че знаят по-добре от самите нас. Те дори може да се опитат да ни запознаят със случайни хора на нашата възраст. И въпреки че ние най-добре трябва да усещаме кое е най-доброто за нас, понякога изборите, които правим, се оказват грешни. Астрологията може да ни помогне да определим какъв човек най-добре би ни подхождал, смятат в „Мари Клер“. Поне по астрологични характеристики, не винаги противоположностите се привличат.

Овен

Той се нуждае от амбициозна жена. На мъжете Овни им трябва жена, която не просто може да се справи с тях, но и може да ги предизвика. Тя няма да се оттегли или да подари победата. Жената, от която се нуждае мъжът Овен, си взима това, което иска от живота, и никога не се плаши от предизвикателството. За амбициозната жена няма пречки или проблеми, тя просто намира начин да победи.

Телец

Мъжът от тази зодия има нужда от земна жена. Телецът се нуждае от жена, която е чувствителна и се наслаждава на удоволствията с всичките си сетива. На нея не й трябва лукс, а нейният дом е уютен и приветлив. Тя е спокойна, здраво стъпила на земята и много мила.

Близнаци

На мъжете от тази зодия им трябва интелигентна жена. Представителите на Близнаци са интелигентни и великолепни в общуването и затова имат нужда от жена, която може да ги заинтригува в разговора – жена, която ги обогатява по удивителни и иновативни начини. Тя трябва да бъде интелигентна, да има чувство за хумор и да се държи добре с хората. Близнакът се нуждае от половинка, която да задържа интереса му за цял живот, а интелигентна жена е тази, която може да направи това.

Рак

Той има нужда от жена с майчин инстинкт. Тези мъже са изпълнени с емоции и имат нужда от грижовни и любящи жени. Раците се нуждаят от жена, която да ги слуша, да им предложи конструктивен и любезен съвет и която винаги да бъде до тях, за да ги обича и да ги подкрепя. Най-вече те си падат по жени, които не искат да ги критикуват на всяка цена, а са готови да споделят радости и тревоги.

Лъв

На този мъж му трябва впечатляваща жена. Дори и да не иска, Лъвът е под светлината на прожекторите, а жената за него е красива, умна, забавна. Тя може да остави мъжа до себе си да блести, без да изчезва в сянката на заден план. Тя оказва подкрепа, без да е послушна и смирена. Заедно са впечатляващ отбор.

Дева

Мъжът от тази зодия има нужда от педантична жена. Девите са много много аналитични и също така са хора, на които може да се разчита. Те се нуждаят от жена, която може да изпълни техните изисквания. Правилната жена за тези мъже е добре поддържана, независима и умна. Тя не е свръхчувствителна и има ясно усещане за собствената си стойност дори когато мъжът е прекалено критичен и суров.

Везни

Мъжът от тази зодия се нуждае от уравновесена жена. Тези мъже са очарователни, социални и честни. Те не могат да издържат, когато нещата не са балансирани или когато хората са прекалено агресивни към тях. Мъжът Везни се нуждае от жена, която може да се „слее с потока“. Тя е социална, привлекателна и обаятелна по свой собствен начин.

Скорпион

Мъжът от тази зодия има нужда от независима жена. Скорпионите са много страстни и могат да се напрегнат лесно. Затова им трябва жена, която няма да рухне, когато стане напечено – такава, която не само ще застане до тях, но и е достатъчно стабилна. Скорпионът иска най-доброто, а независимата, огнена жена е най-добра за него.

Стрелец

За този мъж трябва енергична жена. Даже би се съгласил тя да командва парада или поне да си мисли, че го прави, но да е до него и да е пълна с енергия и предложения. Стрелецът обича да пътува и иска да бъде стимулиран от нови идеи, места и хора. Една енергична жена е готова за всяко приключение и има ентусиазъм за живот, който напълно допълва духа на Стрелеца.

Козирог

Мъжът от тази зодия се нуждае от експресивна жена. Мъжете Козирози често са тихи и консервативни и имат нужда от жена, която да изведе на преден план тяхната забавна страна. Тя трябва да е уверена, трудолюбива и на нея да може да се разчита, а в същото време да е приятелски настроена и общителна. Жената за Козирога трябва да се справя добре в кариерата си – не просто защото е добра, а защото работи добре с другите и те я харесват.

Водолей

Мъжът от тази зодия винаги се нуждае от необикновена жена. Тези мъже често са необикновени и имат нужда от някого, който е също толкова уникален, дори нямат напротив тя да е по-бляскава и забележима от тях. Жената за Водолея определено трябва да има свое собствено мнение, както и интерес към нетипичен начин на живот.

Риби

Мъжът от тази зодия се нуждае от любяща жена, която го обича дори напук на съдбата. Рибите са творчески мечтатели. На тях им трябва половинка, която има свои собствени мечти и творчество, но също така може да ги върне обратно на земята по един любящ начин. Мъжът Риби се радва на грижите й и се чувства комфортно, когато е заобиколен от любовта на тази жена.