0

К ои все пак по астрологична характеристика са най-големите самохвалковци сред зодиите. Астролозите смятат, че представителите на тези 3 знака най-трудно се въздържат. Самохвалството не е сред най-приятните черти, като понякога дори може и да ни подразни. Ако самохвалкото е наш близък приятел, обикновено не обръщаме внимание на хвалебствията, които отправя към себе си, и се радваме заедно с него на успеха му. Когато обаче ситуацията се повтаря доста често, нещата могат да излязат извън контрол. Астрологията също има какво да каже и когато става дума за самохвалството. Трябва да се знае, че това не е само отрицателна черта, но много често е добра самореклама. Но все пак въпродсът е кои знаци най-лесно могат да прескочат границата.

Овен Родените под знака на Овена живеят, за да се състезават, и много често винаги печелят. Така че определено има за какво да се хвалят. Ако получат повишение в работата си, ще го празнуват седмици наред. Ако футболният им отбор победи този, който ние подкрепяме, ще слушаме за това доста дълго време. За много от нещата, за които се хвалят, представителите на зодия Овен работят усилено, затова не можем да ги обвиняваме, че искат да отбележат и празнуват успеха си.

Телец Телците са огромни почитатели на материалните неща. Те винаги имат най-новия модел телефон или най-добрия телевизор. Въпреки че може да не се хвалят вербално, няма как да пропуснем, когато поставят най-новия модел телефон на масата по време на обяд. Разбира се, винаги ще ни поканят в дома си, за да може небрежно да покажат, че той е идеално декориран. Телците живеят на принципа, че ако сами не се похвалят, то няма кой друг.

Козирог Козирозите са много умни и могат да споменат няколко пъти с неприкрито задоволство, преди да се запишат в най-доброто училище, след което да се похвалят с образованието, което получават, както и за умния избор да не напускат държавата.  Когато ни победят на някое състезание, няма да ни оставят да забравим за поражението ни много дълго време.