0

В секи има любовна история. Минало, изпълнено със срещи, връзки, раздели, любови, тръпки, афери и какво ли още не, казват астроспециалисти. Както е известно, зодиите влияят върху характера и личността на всеки човек, но най-вече върху неговия любовен и сексуален живот.

По тази причина има така наречените любовни зодиакални съвпадения, които показват дали двама души са наистина съвместими. Разбира се, хората не бива да вземат това за чиста монета, защото всяко правило си има и изключения. Като цяло обаче за даден човек може да се разбере много само от неговата зодия. Ето и какво да очаквате от всеки зодиакален знак, що се отнася до секса, според някои астролози, но трябва да се има предвид, че всяко правило има поне толкова изключения, казват астролозите от сп. „Мари Клер“.

Овен

Този огнен знак е известен със своята любов към превъзходството и желанието си да доминира. Макар че Овните показват тези свои черти и в леглото, те нямат угризения да осъществяват своите и тези на партньора идеи. Проблемът със зодия Овен обаче е, че винаги искат да стигнат до същината колкото може по-бързо.

Телец

От древните епохи Телците се славят с факта, че на тях винаги им трябва повече време. Представителите на зодия Телец са романтични натури и обожават любовната игра. Точно затова те с времето се превръщат в перфектните любовници. Но внимавайте само да не им омръзнете.

Близнаци

Хората, родени под знака на Близнаци, ще впрегнат целия си интелект, за да постигнат това, което искат, или с други думи, да се озоват в леглото с този, с когото са решили. Близнаците обичат да говорят съблазнително и това е едно от техните оръжия. Ако харесвате телефонния секс и си падате по мръснишки думи, значи трябва да се насочите към партньор от зодия Близнаци.

Рак

Раците са силно емоционални хора, което означава, че за тях сексът не е просто механично физическо действие. Хората от тази зодия възприемат забавленията в леглото по-скоро като поетичен акт на красота и любов. Макар и да не им е чужд животинският секс в най-чистия му вид.

Лъв

Страстният и приключенски характер на Лъвовете не може да бъде надминат. Представителите на зодия Лъв имат богато въображение, с което могат да доставят невероятно сексуално удоволствие както на себе си, така и на своя партньор. Лъвовете обичат да доминират.

Дева

Не се заблуждавайте, че Девите са много скромни и дори скучновати. Те могат да ви изненадат! Очаквайте шантави идеи от страна на хората от тази зодия или пък цял арсенал от сексиграчки. Девите са на принципа, че тихите води са най-дълбоки.

Везни

Когато става въпрос за секса, Везните са доста артистични. Те търсят перфектната хармония със своя партньор, наслаждават се на всеки детайл и залагат на секси бельо, масажно масло и нежна музика. Но Везните не винаги са хармонични в леглото, могат да поднесат доста изненади.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион няма как да не бъдат забелязани - те се отличават със своя магнетизъм, женственост или съответно мъжественост. Имайте едно наум обаче, когато се отправяте в леглото със Скорпион. Може да останете разочаровани от студенината, която той влага в секса. Но от него се очаква всичко и Скорпионът може да направи най-добрия секс в живота ви.

Стрелец

Той е кралят на изкуството на съблазняването и знае всичко за лова. За щастие Стрелците се справят добре не само в омайването, но и в прилагането на сексуалните техники. Обичат любовната игра и могат да я продължат с часове наред.

Козирог

Козирозите може да бъдат характеризирани като леко тромави любовници. Но тръгнат ли веднъж, нямат спиране. На тези хора им е нужно повече време, за да направят първата крачка. В леглото може да нямат най-добрите умения и най-неспиращата енергия, но поне се стараят да задоволят своята половинка. Бъдете търпеливи с Козирога и ще бъдете възнаградени!

Водолей

Хората от тази зодия са експериментатори, затова търсят партньори, които мислят като тях и желаят същите неща. Ако не сте готови да изпробвате нови неща, по-добре не се захващайте с Водолей. С тях няма да ви е скучно в кревата, обичат разнообразието и често предлагат нетрадиционни места за секс.

Риби

Рибите приличат на зодия Рак - за тях е важно да има емоционална, при това възможно най-силна връзка по време на секс. Всъщност чувствата за тях са на първо място, а физическата връзка е едва тяхно продължение. Страст, любов, внимание, търпение - всичко това очаквайте от представителите на зодия Риби. Единственият недостатък на тази зодия е, че хората, подвластни на нея, са по-малко инициативни, мързеливи и разчитат другият човек да ръководи нещата в секса.