0

Б ългарката Белослава Хинова дефилира в тоалети на Dior в рамките на първото модно ревю на модната къща, което се провежда на живо и пред публика след началото на пандемията.

Българката Белослава Хинова дефилира в тоалети на Dior в рамките на първото модно ревю на модната къща, което се провежда на живо и пред публика след началото на пандемията.

За да се разходи по подиума, нашият модел пътува до южната ни съседка Гърция, като именно от историята на страната бяха вдъхновени и част от роклите.

„Всеки търсеше живо шоу и Мария Грация Киури представи това страхотно преживяване за Dior Cruise 2022! Благодаря на целия красив екип“, написа Хинова в социалните мрежи, където сподели и кадри от събитието.

„Искам да подчертая красотата на страната“, коментира Киури пред сп. Vogue във връзка да измести ревюто в Атина. Дизайнерката призна, че така се е върнала и към корените в историята на модната къща, тъй като и „господин Диор веднага започнал да пътува из света с колекциите си“, за да се опита да разбере по-добре жените от всички краища на Земята.

Това не е първият път, в който Бел Хинова оставя българска следа във висшата мода. Тя е дефилирала още Chanel, Dolce and Gabbana, Armani и др.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от BELL HINOVA (@byalaslava)