0

З дравейте, скъпи блондинкофили!

Скромно вярваме, че рубриката ни в Сиестата е сред любимите ви, тъй като си говорим все за приятни неща. Като любовта, например.

Днес отново ще обърнем внимание на подвизите на Купидон, но в негативен аспект.

Здравейте, скъпи блондинкофили!

Скромно вярваме, че рубриката ни в Сиестата е сред любимите ви, тъй като си говорим все за приятни неща. Като любовта, например.

Днес отново ще обърнем внимание на подвизите на Купидон, но в негативен аспект.

Запознайте се с 6 признака на загиваща връзка:

1. Постоянно се карате

Някои двойки са като куче и котка от ден 1. Затова да уточним, че не става въпрос за леки подмятания и сладко цупене от страна на нежната половинка. Говорим за постоянни скандали, които водят до хвърляне на обидни думи и предмети един по друг. Караниците сами по себе си са здравословни за една връзка, но ако преминете границата на добрия тон – то значи нещо сериозно куца.

2. Сексът е мираж

Знаете изразът „Сексът в къщата е мираж“. Ако не го свързвате само с дома на Големия брат, а и с любовното си гнездо, това е един от най-лошите знаци. Който казва, че интимностите не са важни за една връзка, то той най-вероятно изневерява на половинката си. Ако не се чувствате привлечени от човека до вас, или усещате, че той не ви гледа по същия начин, значи химията си е отишла.

3. Нямате си доверие

Доверието е сред най-важните съставки за успешна връзка. Ако то липсва, просто няма смисъл да продължавате да се измъчвате взаимно. Разбира се, понякога има причина за изгубеното доверие и с много труд от двете страни то може да бъде възстановено.

4. Ревността надделява

Този признак е свързан с липсата на доверие. В случай, че постоянно се колебаете във вярността на половинката си, значи има защо. Не е задължително той/тя да ви слага рога, но навярно не ви показва достатъчно, че държи истински на вас. Ако не преодолеете тези мисли, то ще живеете в постоянен страх.

5. Не прекарвате достатъчно време заедно

Понякога натовареният работен график възпрепятства времето за срещи. Това не е проблем. Ако обаче умишлено избягвате да прекарвате време с партньора си, то нещата са ясни – компанията му не ви е приятна. Шансът изведнъж отсрещната страна да ви стане по-интересна е минимален, така че насочете се в друга посока.

6. Мислите за изневяра

Най-ясният признак на загиващата любов е все по-често да се замисляте да изневерите на половинката си. Или по-лошо - ако вече сте го направили. Самият акт не е единственият проблем. По този начин вие предавате партньора си и демонстрирате липса на истинска обич и уважение. По-добре първо прекратете връзката си и чак тогава си потърсете ново креватно другарче.