0

Chevrolet представи на изложението SEMA специални версии на моделите си Camaro, Malibu, Silverado, Colorado и Trax. Специално биядисаните и подсилени модели са с прозвището Red Line.
Автомобилите са боядисани в два цвята от сребро с въгленово сив покрив и черни и червени акценти. Техните аксесоари са смес от наличните в момента артикули и концептуални елементи.

Camaro Red Line

Camaro е украсена със следните аксесоари: понижено окачване, подобрен въздушен филтър, подобрени спирачки, черни черти и емблеми по калниците и червени детайли по долната решетка. Има също са затъмнени задни светлини и различни праговете. Специалните добавки са: огледала с цвят сатен графит, графики и ивици, червени декоративни рамки на фаровете за мъгла, черни Camaro емблеми с червени акценти и 20-инчови джанти в сатен графит с червени акценти.

Malibu Red Line

Malibu е с 19-цолови джанти с червени акценти, черни огледала и комплект спортни педали. Специалните аксесоарите включват понижено окачване, затъмнени прозорци и задни светлини, червени акценти по долната решетка, сатен графит рамки на прозорците, черна радиаторна решетка , черна черта и Malibu емблема както и черен спойлер.

 

Silverado Red Line

Silverado вече има доста богат избор от допълнителни аксесоари, и Red Line серията се възползва от следните: 22-цолови джанти с акценти в червено, подобрен въздушен филтър, изпускателна система, Brembo спирачки отпред, удължено легло за товар и стапенки, карго пръстени и напречни релси, Thule Hull-а-Port монтаж и ремъци, стелки, накрайници от черен хром на изпускателната система и черна лента. Отпред части боядисни в сатенен графит като огледала, ранки на прозорците, решетката, дръжките на вратите и декоративни рамки за фаровете за магла, затъмнени прозорци и задни светлини, Silverado емблеми и Z71 графики в черно и червено, както и червена кука за теглене. 

 

Colorado Red Line

Colorado Red Line се предлага с 18-цолови колела отново с акценти в червено, колесни ракети, черна лента, стъпенки, постелки, както и един куп Thule неща (товарни пръстени, напречни релси, както и багажник за колела. Гуми Goodyear Wrangler Fortitude, черно-червени Колорадо емблеми и сатен графит декоративни части включва специалното оборудване.

Trax Red Line

Скромният кросоувър Trax е претърпял може би най-малка промяна. От свойте настоящи аксесоари, Chevrolet е избрал 18-цолови джанти отново с червени акценти, черна черта, постелки, покривни опори и напречни релси за багажник на покрива. Добавените аксесоари включват по-ниско окачване, затъмнени прозорци и задни светлини, черно-червени Trax емблеми, както и различните сатен графит екстериорни части.

Spark RS

Концепцията на Spark RS пристигна на SEMA . Той също е боядисан в сребърно и специални графики, спойлери от въглеродни влакна поставени долната част на броните и праговете. По-ниско окачване и 17 цолови джанти, вдъхновени от Corvette Z07 допълват облика му.