0

С упермоделът Джиджи Хадид – една от най-търсените красавици в света на модата, е бременна с първото си дете. Според американския сайт Tmz, специализиран за клюките в шоубизнеса, тя е в 20-ата-21-вата седмица на бременността. Пак според подобни издания, източници, близки до семейство Хадид, са разкрили, че бебето ще е момиченце, а и наблюдателни папарашки очи видели много розови елементи – торти, свещи, картички, панделки и прочие в декорацията на партито за 25-ия рожден ден на Джиджи, който тя отпразнува на 23 април с бъдещия татко Зейн Малик.

Супермоделът Джиджи Хадид – една от най-търсените красавици в света на модата, е бременна с първото си дете. Според американския сайт Tmz, специализиран за клюките в шоубизнеса, тя е в 20-ата-21-вата седмица на бременността. Пак според подобни издания, източници, близки до семейство Хадид, са разкрили, че бебето ще е момиченце, а и наблюдателни папарашки очи видели много розови елементи – торти, свещи, картички, панделки и прочие в декорацията на партито за 25-ия рожден ден на Джиджи, който тя отпразнува на 23 април с бъдещия татко Зейн Малик.

Щастливото събитие ще бъде през септември. На някои от най-скорошните кадри, качени от Джиджи в Инстаграм, тя се е прегърнала с годеника си и по-малката си сестра Белла и се забелязва закръгленото й коремче, добре опаковано в дънки и черен пуловер.

Любовта между прекрасната манекенка и 27-годишния бивш член на момчешката попгрупа One Direction въври с върхове и спадове от 2015 г. Ето всички етапи на историята им.


Любов на приливи и отливи

В началото на 2020-а феновете на Джиджи и Зейн можаха да си отдъхнат с облекчение: двамата са заедно, обличат се еднакво и си разменят дрехите. Супермоделът и попзвездата бяха снимани, докато отиват държейки се за ръка в италианския ресторант „Буко“ в Ню Йорк за рождения ден на нейната майка Йоланда Хадид. На вечерята присъстват и Белла, брат им Ануар Хадид и неговата годеница – певицата Дуа Липа. На следващия ден (12 януари) Джиджи и Зейн се отдават на празнуването на друг рожден ден – този на самия Зейн. „Зейн потърси Джиджи и тя реши да му даде още един шанс. Винаги го е обичала, но имаше нужда от малка пауза“, съобщава източник на E! News. Потвърждение за помирението след последното скъсване, датиращо от януари 2019-а, идва на Свети Валентин – със снимка на музиканта, публикувана от Джиджи в Инстаграм. Но поколението на милениалите, които обожават и двамата Зиджи (както ги наричат по тертипа на Бранджелина), са свикнали с техните отдалечавания, разпишманявания и втори акъл...

Искрата прехвърча на парти

Джиджи и Зейн са гаджета от края на 2015 г. Той прави първата крачка след като засича моделката на парти на „Викториа`с Сикрет“ – тя е един от „ангелите“ на марката. Кани я на среща още същата седмица. Следващите дни папараци ги щраквак и на афтър-партито, организирано от Джъстин Бийбър по повод на Американските музикални награди, както и пред ресторант в Лос Анджелис, където се държат за ръце. И все пак през януари 2016 г. те се представят за „просто добри приятели“. Трябва да излезе видеоклипът към сингъла Pillowtalk и да минат през червения килим на галата на Метрополитън Опера през май, за да се заявят открито като двойка.

Кино, кафе и бисквити

„Прекарваме времето заедно като нормална двойка: приготвяме си храна, гледаме телевизия, смеем се“, разказва Зейн пред Evening Standard за първите идилични месеци, прекарани заедно с Джиджи. Разбира се, не са залепени един за друг непрекъснато, а когато това е възможно – ако тя не е заета с дефилета, а той не е затворен да записва студиото или не е на турне. За да го следва в пътуванията от една сцена до друга, моделката дори си взема няколко месеца пауза от професионалните ангажименти. „Гледаме филми в леглото до късна нощ, пиейки кафе и ядейки бисквити. Но когато Зейн ме пита дали филмът ми е харесал, аз обикновено не мога да отговоря, защото заспивам по средата, а той се ядосва от това“, признава Джиджи Хадид пред британския Vogue.

Първото скъсване в социалните медии

Медийното внимание към Зейн и Джиджи винаги е било много голямо: доказват го многобройните корици на светски и модни издания, посветени на тях (като тази на амеританския Vogue през август 2017 г.) и безкрайните страници в таблоидите, предвещаващи все по-неизбежен брак. Но прословутото предложение, което мнозина приемат за сигурно, така и не идва: вместо това на 13 март 2018 г. по Инстаграм пристига съобщението за раздялата. „Джиджи и аз имахме невероятно значима, забавна и изпълнена с обич връзка. Аз много я уважавам като жена и приятел. Тя има невероятна душа. Благодарен съм на нашите фенове, че уважават това трудно решение и нашето лично пространство в този момент“, пише Зейн в акаунта си. Тя не остава по-назад: със спокоен тон обявява и оставя да се подразбира, че отдалечаването между тях е по взаимно съгласие. „Новините за раздели често звучат безлично, защото няма как да се изрази с думи онова, което двама души са изживели заедно през годините. Не само във връзките, но и в живота като цяло. Ще бъда завинаги благодарна за любовта, времето и житейските уроци, които З. и аз споделяхме. Желая само най-доброто за него и ще продължа да го подкрепям като приятелка, която изпитва безкрайно уважение и обич към него“, пише в Мрежата Джиджи.

Отново заедно и пак, и пак...

Първия път раздялата трае кратко: след няколко месеца двамата започват да се срещат отново. След това обаче заради множеството ангажименти на двамата през 2019-а Зейн Малик и Джиджи Хадид пак се раделят. „Чувстваха необходимост да прекарват време поотделно“, казват техни познати. Но по време на раздялата певецът многократно демонстрира, че липсата на приятелката му го кара силно да страда. Например през април, когато в Туитър се появява снимка на Джиджи със Самюъл Крост – бившето гадже на Селена Гомес, той пише в Млежата: „Най-прекрасната жена, която съм познавал някога. Винаги ми е давала любов и подкрепа, когато Бог знае, че не ги заслужавам“. Който е разчел в тези редове страстно обяснение в любов, е започнал да се надява, че с малко търпение счупеното ще заздравее. И така и става...

Различни, но се допълват

Двамата, поне от това което казва Зейн пред британския Vogue, са много различни по характер, но се допълват. „С Джиджи всичко е прекрасно. Тя е супер организирана, а аз съвсем не съм, ама никак наистина... Много разчитам на нейната сила и стабилен характер“. Апропо, Джиджи е най-добра приятелка с Тейлър Суифт, която винаги е подкрепяла връзката й с певеца.

Корени

Бащата на Зейн – Ясер Малик, е от пакистански произход, а майка му Патриша е англичанка. Роденият в Брадфорд, Англия, певец има три сестри – Доня, Уалия и Сафаа. Зейн е мюсюлманин. Джелена Нура „Джиджи“ Хадид е американка по паспорт, родена е в Лос Анджелис. Дъщеря е на палестинския магнат от бизнеса с недвижими имоти Мохамед Хадид Алмаз и родената в САЩ нидерландка Йоланда Фостър, бивш модел. Джиджи има по-малка сестра – Белла, която също е модел, и по-малък брат, Ануар. Тя има още 2 полусестри – Мариел и Алана от страна на баща си и още 5 доведени сестри. Ануар Хадид е сгоден с певицата Дуа Липа, която е албанка.