0

В одачът на листата на ГЕРБ- СДС за София област Младен Маринов и кандидатите за народни представители  откриха предизборната кампания в Самоков, съобщиха от партията.

Водачът на листата на ГЕРБ- СДС за София област Младен Маринов и кандидатите за народни представители  откриха предизборната кампания в Самоков, съобщиха от партията.

„Коалицията ГЕРБ/СДС поема ангажимент към региона на Самоков, че ще разреши отдавна съществуващия проблем със стената на язовир "Бели Искър". Кабинетът "Борисов" отпусна 10 милиона лева, с които създаденият ВиК холдинг да започне изследване, проектиране и саниране на язовирната стена. За пълната и успешна реализация на този проект ще работим и ние, кандидатите от листата на ГЕРБ/СДС в София-област, заяви пред жителите на общината водачът на листата Младен Маринов.

По думите на областния координатор и кандидат за народен представител Николина Ангелкова в региона на Самоков има много населени места, които си заслужава да бъдат посетени и популяризирани като туристическа дестинация. “Няма как да не спомена и курорта Боровец, за който със  сигурност ще положим всички усилия да  възстановим туристопотока, така че и ние, и чуждестранните ни гости да съпреживеят това прекрасно място.“, допълни Ангелкова.  Тя бе категорична, че ГЕРБ е партията, която е показала, че има решения в трудни времена на пандемия.

„Ние доказахме, че може да се справим  с кризи, защото сме отговорни. Отборът ни в София-област е начело с един от най- успешните министри на МВР, наши приоритети са също образованието, развитието на инфраструктурата и социалната политика и имаме сериозни планове за инвестиции в тези изключително важни за живота на хората сфери“, завърши Ангелкова.

Кандидатът за народен представител от Самоков Валентин Милушев подчерта, че Самоков е най-прекрасното място за живеене и това се дължи на отпуснатите средства за развитието на общината от правителството на Бойко Борисов.  „Преди четири години с Николина Ангелкова поехме ангажимент за реконструкция на пътя Дупница- Самоков и това се случи, в с. Продановци се изгражда водопровод, а всички вие сте свидетели на санираните  блокове  в Самоков  и това е малка част от направеното от ГЕРБ“, допълни Милушев.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ- СДС Цветан Сичанов и Александър Боев призоваха жителите на Самоков да подкрепят силния отбор на ГЕРБ.  Те бяха категорични, че това е партията, която работи за развитието на общините.

„С номер 28 за минимум двама депутати от листата на ГЕРБ-СДС от Видински регион. Това е нашата цел. Заставаме пред вас обединени, хора които могат да носят отговорност”, заяви водачът на листата кандидати за народни представители Росица Кирова, съобщиха по- късно от партията. 

Заедно с втория в листата Александър Матеев и областния ръководител на СДС Генади Велков бяха проведени срещи в селищата от община Чупрене и град Белоградчик.

В  разговорите Росица Кирова представи основните цели, които си е поставила тя и колегата й кандидати - завършване изграждането на магистралата до Видин; ускоряване на процедурите за строителство на тунел под Петрохан и привличане на инвеститори към  Северозападна България.

„На 4 април трябва да изберем онези, които няма да ни излъжат. Вие трябва да дадете своя вот за тези, на които имате доверие. Всичко останало зависи от нас. Ако имате качествени инициативи ние, от ГЕРБ-СДС, ще ви помагаме и няма да пестим сили, защото сам човек нищо не може да направи. Обединени сме от силната си връзка с родния край”, заяви Росица Кирова.

„Без помощта на правителството, без силно лоби няма да успеем да привлечем инвестиции и постигнем развитие като град и регион. Затова ние ви предлагаме човека, който може да се бори за нашия край  – Росица Кирова”, каза Генади Велков.

„Не разпилявайте вота”, допълни Александър Матеев и призова хората да гласуват разумно, да подкрепят листата на ГЕРБ-СДС, която е от можещи, знаещи и доказали се личности.