0

Р ождената ви дата определя това какви хора сме. В нумерологията обаче всяка цифра има специално значение и може да разкрие много неща за нас и бъдещето ни.

Рождената ви дата определя това какви хора сме. В нумерологията обаче всяка цифра има специално значение и може да разкрие много неща за нас и бъдещето ни.

Днес ви предлагаме една малко по различна интерпретация. Най-важна е последната цифра от годината ви на раждане. В китайската астрология има 5 елемента – метал, вода, дърво, огън и земя. За да определите елемента на годината си на раждане, просто трябва да погледнете последната цифра от нея (например през родените през 1988 година е 8). Елементът на годината говори много за вашите личностни черти и нагласи.

0 и 1 – Метал

Хората, роени под металния елемент се смятат за много силни, упорити и фокусирани към крайните си цели. Те са готови на всичко, за да постигнат желаното. Те са работохолици и самотници. Имат необходимост от контрол, притежават строг характер.

2 и 3 – Вода

Хората, родени с този елемент, са много чувствителни, нежни, деликатни и съпричастни. В живота за тях най-важно е семейството и близостта с други хора. Не понасят самотата. Характеризират се с много силна интуиция и аристократична душа. Те са творчески личности и много им прилягат професии, свързани с въображението.


4 и 5 – Дърво

Хората, родени с този елемент, са си самодостатъчни, много трудолюбиви и добре организирани. Те са пунктуални, не закъсняват за срещи и винаги спазват крайните срокове. Те имат нужда да пътуват. Обикновено са доста ексцентрични.

6 и 7 – Огън

Хората, родени в тази стихия, са много спонтанни, жестоки и безстрашни. Те импулсивно взимат решения и могат за секунди да преобърнат напълно живота си. Трудно пускат корени и непрестанно търсят своето си място. Обикновено са много ентусиазирани във всичко, с което се захванат.


8 и 9 – Земя

Тези хора са много интелигентни, аналитични и прями. Не се справят с манипулацията. Много са честни и винаги подхождат с такт към останалите.

Източник: jenata.blitz.bg