0

С ветовният супермодел от руско-татарски произход Ирина Шейк показа в Инстаграм как прекарва дните си в изолация в Ню Йорк по време на кризата, свързана с пандемията от коронавирус. На кадъра красавицата удобно се е излегнала на дивана в домашни дрехи и държи в ръка книга.

Световният супермодел от руско-татарски произход Ирина Шейк показа в Инстаграм как прекарва дните си в изолация в Ню Йорк по време на кризата, свързана с пандемията от коронавирус. На кадъра красавицата удобно се е излегнала на дивана в домашни дрехи и държи в ръка книга.

По този начин звездата явно иска да демонстрира, че се е отдала на четене. Вниманието на последователите й обаче бе привлечено не само от увлечението й по литературата, но и от заглавието на томчето. Оказва се, че това е биографична книга за руския президент Путин.

Заради пандемията в САЩ, която взе застрашителни размери, в страната са обявени редица ограничения. Особено на жителите на космополитния мегаполис Ню Йорк се препоръчва да си стоят по домовете. В момента цялата делова активност на Шейк е замряла и от апартамента си тя излиза изключително рядко, но всяко нейно появяване навън става предмет на специално внимание от страна на папараците. По време на една подобна скорошна разходка моделката е била забелязана от тях в компанията на Вито Шнабел – известен търговец на произведения на изкуството. При това двойката доста охотно нарушавала правилото, което изисква да се спазва социална дистанция. След разходката Вито и Ирина се отправили към апартамент в района на Манхатън, което също е нарушение, тъй като те не живеят заедно.