0

И ма начин и той не само че не крие неприятности и рискове, но и носи допълнителни ползи.
Става въпрос за специалния жест, който прави към своите клиенти REFAN с комплектите Olive.

Има начин и той не само че не крие неприятности и рискове, но и носи допълнителни ползи.
Става въпрос за специалния жест, който прави към своите клиенти REFAN с комплектите Olive.

В резултат на големия интерес към продуктите за лице от тази козметична линия, от компанията за парфюмерия и козметика увеличават опаковките, но запазват цената. По този начин, вместо 30 мл., клиентите получават на старата цена 50 мл. от дневен, нощен и околоочен крем за лице Olive! И още нещо - освен увеличеното количество на продуктите, като комплимент към клиентите си, от REFAN добавят и почистваща мицеларна вода 250 мл. Така всеки може да вземе комплект от два продукта: дневен, нощен или околоочен крем за лице имицеларна вода, като заплаща единствено крема! 

Новата опаковка на кремовете за лице е не само по-голяма, но и по-удобна за дозиране и употреба. Те вече са в Airless флакон, който не позволява замърсяване на съдържанието и предпазва натуралните съставки от контакт с въздуха и светлината, за да се запазят трайността и качествата на консистенцията максимално дълго. Благодарение на специалната помпа се оползотворява цялото съдържание на опаковката, без никакъв остатък!
Освен от трите комплекта с продукти за лице Olive, клиентите на REFAN могат да се възползват и от още две предложения с комплекти от същата козметична линия: да закупят крем за тяло и към него да получат душ гел или да вземат шампоан в комплект с пилинг-сапун гъба.
Серия Olive съдържа масло и екстракт от листа на маслина, които подхранват кожата и се борят със свободните радикали, като забавят процесите на стареене. Продуктите от серията са с хидратиращ, подмладяващ и регенериращ ефект, което ги прави особено подходящи за есента, когато кожата е дехидратирана от лятното слънце и има нужда от специални грижи.