0

П оловинките на италианските национали винаги са плътно до любимите си мъже по време на големи първенства. Така ще е и утре вечер на „Олимпико“, когато „адзурите“ приемат Швейцария във втория си мач от група А, след като в първия победиха Турция.

Половинките на италианските национали винаги са плътно до любимите си мъже по време на големи първенства. Така ще е и утре вечер на „Олимпико“, когато „адзурите“ приемат Швейцария във втория си мач от група А, след като в първия победиха Турция.

Любопитството на феновете по темата с кого си лягат футболистите бе щедро задоволено в навечерието на Евро 2020 с публикации дори в авторитетни вестници като „Кориере дела сера“, „Месаджеро“, „Република“ и други.

Разбира се, този своеобразен парад на суетата обикновено започваше със съпругата на селекционера Роберто Манчини – Силвия Фортини. Тя е известна адвокатка, на 42 години е и е по-млада от треньора с 14 лазарника. Двамата нямат деца, но треньорът се радва на двама сина и дъщеря от първата си жена Федерика Морели. С „второ издание“ съпруга е и асистентът на Манчини - Даниеле де Роси. Англо-американската актриса Сара Фелбербаум роди дъщеря Оливия и син Ноа на русокосия гигант. Тя се грижи и за щерката му от предишния му брак – 16 годишната вече Гая.

Класация

Ако има класация по красота, то определено №1 е гаджето на халфа на "Пари Сен Жермен" Марко Верати. Френският топмодел Джесика Аиди измести от сърцето му Лаура Ризалити, родила му синовете Томазо и Андреа.

С Мис Италия 2016 Ракеле Ризалити, която сега е треньорка по художествена гимнастика, пък си ляга вече пет години Гаетано Кастровили. Хубавица е и жената до нападателя Федерико Бернадески – актрисата Вероника Чарди, която пожъна голям успех с участието си в местното издание на „Биг Брадър“. Според някои светски репортери обаче най-готина е мацката на резервния вратар Алекс Мерет – манекенката Дебора Романо. По нищо не й отстъпвала приятелката още от училищната скамейка на титуляря на италианската врата Джиджо Донарума – Алесия Елефанте, която сега следва психология.

Вярност

Но има и друга класация – тази по дългогодишна съпружеска вярност и много деца, в която първото място се дели от трима „адзури“. Става дума за халфа Никола Барела, който има със съпругата си Федерика вече три момичета, но и двамата обявиха неотдавна, че работели усърдно за момче. Нападателят Чиро Имобиле и съпругата му Джесика са женени от 10 години и имат две дъщери - Микаела и Джорджа, и син Матия. Същото се отнася и за страховития бранител Леонардо Бонучи, чиято съпруга Мартина го е дарила със синовете Лоренцо и Матео и с дъщеричката Матилде.

Капитанът Джордо Киелини и съпругата му Каролина имат две дъщери - Нина и Оливия, но твърдо си били обещали да имат трето дете.