0

Л ондонска маркетингова агенция е предложила на своите сътрудници да преминат на гъвкав работен график във връзка с възможни празнични махмурлуци, съобщи Би Би Си.

Лондонска маркетингова агенция е предложила на своите сътрудници да преминат на гъвкав работен график във връзка с възможни празнични махмурлуци, съобщи Би Би Си.

Добродушната работодателка е предложила на служителите си освен плаващ график и неограничен брой платени дни отпуск за изтрезняване. Шефката разрешила на подчинените да си вземат и "махмурлийски почивки" и да работят през тези дни от домовете си.
Мениджърката предприела необичайната стъпка, за да спести на служителите си да я лъжат и по този начин и двете страни да изпадат в неудобна ситуация.


Маркетинговата агенция, почитаща махмурлука, се намира в град Болтън в Западна Англия. Нейната основателка Клеър Кромптън държи по този начин да не изпусне своите млади и талантливи сътрудници.
Те ще могат предварително да си запазят ден за отсъствие поради махмурлук, ако знаят кога точно ще се запият с приятели. Препилите служители ще могат да работят от дома си по пижами.
Клеър Кромптън е уверена ,че така се създава по-добра връзка между ръководството и подчинените. Последните също са стимулирани да посещават корпоративните мероприятия, без да се притесняват, че на другия ден няма да са във форма.