0

И докато модата на големите силиконови гърди сякаш отмина, нова вълна обсеби родните знаменитости. Модели и певици се запрескачаха да оформят задните си части в стил „бразилско дупе“.

Първа у нас операция за уголемяване на задните части си направи носителката на титлата „Мисис България“ - Мариана Маринова. Познатата със страстта си към пластичните операции миска докара тази мода от Латинска Америка. Самата тя признава неколкократно, че корекцията й не е успешна и крие доста рискове. Поостаряла технология, забранена в Европа, моделката налива в задните си части над 3 литра биополимер. Маринова не веднъж е била критикувана заради решението си да уголеми задните си части. Съвсем наскоро Мариана сподели, че й предстой втора такава операция в Турция, с цел да отстрани поставения забранен материал, а на негово място да бъдат поставени импланти.

Импланти в задните части има и Моника Валериева. Операцията също е направена в клиника в Турция, а за да се сдобие с мечтаната "бразилска форма“ на дупето, са й били поставени 1000 кубикови глутеални импланти. Моделката е популярна с многото пластични операции, между които няколко ринопластики, скули, устни и гърди, които напълно промениха визията й и днес тя е неузнаваема.

Съвсем наскоро и Николета Лозанова се изфука с ново дупе. Методът, по които е променена формата на дупето на половинката на Ники Михайлов, е по-различен. При интервенцията мазнина се извлича от места по тялото, където е нежелана, след което се инжектира в седалището, за да се повдигне и заобли формата му. Плеймейтката качи няколко клипчета и снимки в профила си в мрежата, за да покаже, че е много доволна от резултата. Известно е, че това не е първата корекция на външния вид на Лозанова. След серия операции днес няма и помен от русото миньонче.

В светските среди се заговори, че Андреа също е пипнала формата на седалището си по време на престоя си в турска клиника.  В графата на звездите със завидни форми на задните си части влиза още Джулиана Гани, а по непотвърдена информация още преди години попфолк звездата Галена също е вирнала дупе с помощта на импланти.