0

С ред имената на многодетните звездни татковци се нарежда футболистът Благой Георгиев. Джизъса, както е познат Благо, е татко на 4 деца от 3 жени.

Първата му половинка - гимнастичката Христина Витанова, му ражда две деца - Йоана и Давид. След раздялата им футболистът има дете от рускинята Есмер Омерова. Момченцето се казва Елай. След раздялата им Благой се завърна в България, но детето остана да живее с майка си и футболистът често се оплаква, че не може да вижда сина си. След завръщането си на родна земя Георгиев започна връзка с плеймейтката Златка Райкова. Медиите често ги разделяха. В крайна сметка вместо раздяла двамата скрепиха връзката си с още едно дете. Така се появи четвъртият наследник на футболиста – Благой Джуниър.

Преди година боксьорът Тервел Пулев стана баща на трети син. Детето се роди на Благовещение. Тервел продължава да следва традицията в рода си и да кръщава децата си с имена на български владетели. Последният му син носи името Самуил. Първородният се казва Калоян, а вторият Аспарух, който вече е запален по бокса под влиянието не само на баща си, но и на чичо Кубрат. Президентът на волейболния клуб Левски - Владимир Николов, и съпругата му Мая, станаха родители за четвърти път през 2017 г. Така волейболистът застава на челно място в класацията на звездите многодетни бащи. Последното детенце в семейство Николови се казва Дария. Преди това Владо и Мая са родители на три момчета – Александър, Симеон и Филип. Големите наследници на бившия капитан на националния отбор следват стъпките на баща си. Алекс и Мони тренират волейбол и мечтаят да се занимават професионално със спорт.

Още един звезден татко е актьорът Деян Донков. През миналата година актрисата Радина Кърджилова роди второ дете на звездата от хитовия сериал на NOVA “Пътят на честта“. Момченцето се казва Йоан. Първото дете на двойката също е момче и се казва Христо. От предишната си връзка с актрисата Анастасия Ингилизова Донков има едно дете, кръстено по подобие на своя татко Деян. Малко след като се появи на бял свят Йоан Деян Донков сподели, че двамата вече мислят за трети наследник. Колегата му мафиот от другата любима поредица на NOVA - “Братя“, Владимир Михайлов също има три деца. По време на студентска бригада в Америка той среща първата си съпруга. Противно на очакванията двамата заживяват в България. Семейството има две деца – синът му е кръстен на баща си, а дъщеря му носи името на майка си. Малко след раждането на момиченцето се разделят. Бившата съпруга остава да живее в България и двамата са в перфектни отношения. Синът му прави първите си роли като актьор, а дъщеря му пее в детския хор на Софийската опера и балет. Преди близо 10 години екранният Денис Топал вдига втора сватба с цигуларката Михаела Ненова. За втората си съпруга казва, че е неговият Ангел на музиката. Двамата създават група, в която работят заедно, а в същото време Михаела приема двете деца от първия му брак като свои. Наред с това му ражда още едно дете – Велизар, който изпълнява ролята на малкия Драго в "Братя".

МАЙКИ В РОДНИЯ ШОУБИЗНЕС: Емилия и Койна най-многодетни