0

Б ългарският актьор Мики Ангелов участва в поддържаща роля в английския сериал Before We Die по Channel 4. Сериалът е сниман в Белгия и Бристол. Всички епизоди са на разположение на стрийминг платформата All 4 или всяка сряда в 21:00 BST по Канал 4.

Българският актьор Мики Ангелов участва в поддържаща роля в английския сериал Before We Die по Channel 4. Сериалът е сниман в Белгия и Бристол. Всички епизоди са на разположение на стрийминг платформата All 4 или всяка сряда в 21:00 BST по Канал 4.

Before We Die е английска версия на шведска програма със същото име. Историята следва детектив Хана (Лесли Шарп, позната от комедията „Време за мъже“), която разбира, че синът й Крисчън (Патрик Гибсън – звезда от „Шерлок Холмс“ и „Династията на Тюдорите“) работи със семейство Мимикас, което е отговорно за смъртта на любовника й Шон. Мики Ангелов играе Андри Кабаши, албански наркотрафикант и криминален контакт на семейство Мимикас, който става замесен в разследването за убиеца на Шон. Премиерата на Before We Die е гледана от 2 милиона души.

Участието на Мики Ангелов е поредният успех на български актьор в световната филмова индустрия и хвърля светлина в тунела относно включването на източноевропейски талант в Холивуд. Мики Ангелов е завършил престижната актьорска академия East 15 Acting School в Лондон. Работи като актьор в Англия от няколко години. Мики е също и сценарист и режисьор - миналия месец дебютният му късометражен филм Over-Saturated е приет в множество филм фестивали по света. Over-Saturated също държи и номинация за Най-добро операторско майсторство в London Shorts Film Festival, а Мики е финалист за Най-добър режисьор в Paris International Film Awards и Locarno International Film Festival. Мики Ангелов също ръководи продуцентска къща в Лондон и държи собствена модна марка дрехи в България.