0

С оцлидерът Корнелия Нинова връчи електронни карти на нови членове от Благоевградска област, съобщиха от Позитано 20.Нинова бе на обиколка из областта, а лично връчи книжки на влелите се в партийните редици от Гоце Делчев и Благоевград повече от 60 души.

Соцлидерът Корнелия Нинова връчи електронни карти на нови членове от Благоевградска област, съобщиха от Позитано 20.Нинова бе на обиколка из областта, а лично връчи книжки на влелите се в партийните редици от Гоце Делчев и Благоевград повече от 60 души.

Те бяха приветствани с „Добре дошли“ в партията лично от лидера на българските социалисти на събитие в Историческия музей в града. Освен новите членове в БСП се завръщат и бивши партийци, напуснали партията през годините заради несъгласие с политиките на бивши ръководства, отбелязват от Позитано. БСП е единствена алтернатива на сегашния модел на управление, било едно от най-честите изказвания при масовото връчване.

„През последните месеци интересът и включването на нови членове означава, че има сериозно осъзнаване на факта, че единствено БСП е алтернативата на това управление. Защото само ние, от БСП, можем да дадем друга стабилност и перспектива. Постъпването на нови членове в партията е признание и към вас, които сте дали сили и енергия през годините за тази партия“, заяви Нинова към актива на социалистите в Гоце Делчев, Сатовча и Благоевград.