0

Л юбимата приказна героиня на малки и големи – Пепеляшка, е вдъхновението, криещо се зад тазгодишните колекции абитуриентски рокли. Бъдещите кандидат-вишистки ще се докоснат до вълшебния свят на принцесата, обличайки небесносини тоалети, фино декорирани със скъпоценни камъни, тюл или пера. Водещи и през 2024 година ще бъдат моделите с дължина до земята, висока цепка и паднали рамене.

Детайл

Перфектната празнична визия изисква време, усилия и повишено внимание към детайлите. Не скачайте в дълбокото – колкото по-изчистена и семпла е една рокля, толкова по-големи са шансовете ви да приковете вниманието на околните, провокирайки ласкави комплименти. Ако стилът във всекидневието ви не се характеризира с пъстри цветове и изобщо екстравагантна рамка, то не залагайте на тоалети, крещящи: “Ето ме!”.

Изборът до голяма степен зависи от фигурата ви, например, ако сте прекалено ниска на ръст, то рокля с къса дължина определено няма илюзорно да я промени. Опитайте се да скриете несъвършенствата като едри бедра, отпуснат корем, прекалено несъразмерна талия или ханш. Линията трябва да бъде подчинена на личните ви разбирания за красота и стил, а не на водещите тенденции. И все пак бъдете в крак с модата. Ако сте спортна натура и се радвате на манекенски мерки, то обърнете погледа си към последните предложения на едни от най-известните и предпочитани бутици, а именно – рокли с дължина до земята, създадени в синя гама. Това, което гарантирано ще ви спечели, са фината декорация и падналите рамене, създаващи усещане за ефирност и женственост. Тюлът, който придава обем, също е налице и всъщност важно изискване сред купувачите. Любопитна подробност е, че комбинации на повече от три вида декорации също представлява интерес за абитуриентките. Сами по себе си роклите са уникални и всъщност са единственото бижу, което им е необходимо. При този тип модели отново се наблюдава цепка до бедрото и дълбоко деколте. Въпреки съчетанието на двете секси стъпки общата визия е елегантна и в нито един случай прекалено разголена. Сред по-популярните предложения се нареждат рокли със змийски елементи и преливки.

Ако искате да бъдете запомнена, то изберете шеметна рокля, с нестандартни форми и украски. Например две различни страни, интересен гръб, едно рамо, но с голям акцент като пищно цвете, с две дължини и пр. Може да заложите на един или два цвята, както и на преливки, тук на мода е и по-пъстрата палитра като жълто, оранжево, червено, лилаво, синьо и още.

Стил прегръща черната класика.

 Стил прегръща черната класика.
РОМАНТИКА ФЕШЪН

Дългите рокли са предпочитани и през 2024 г.

 Дългите рокли са предпочитани и през 2024 г.
РОМАНТИКА ФЕШЪН

Аксесоари

Бъдете внимателни! В нощта преди бала младите момичета искат най-интересната рокля, прическа и грим, а съчетанието на всичко това води до нежелан кич... Ако роклята ви е пищна, то по отношение на аксесоарите изберете почти незабележими обеци или гривна, ако деколтето ви е прекалено голо – колие. Ако в косата си имате шнола – приключете дотук!

Чантата задължително е мини. Останалото, което ви трябва, е самоувереност и добро настроение.

Подчертайте женствеността си.

 Подчертайте женствеността си.
РОМАНТИКА ФЕШЪН

Насищането на различни елементи е ключът към успешната визия.

 Насищането на различни елементи е ключът към успешната визия.
РОМАНТИКА ФЕШЪН