0

С ексът на открито ни кара да се чувстваме така все едно правим нещо нередно. И както знаем, забраненият плод винаги е по-сладък.

Високите нива на адреналин ни правят по-палави. Може би това е причината идеята за секс в палатка под открито небе да ни възбужда толкова много.

Забавно

Любовните ласки, скрити в палатката, може да бъдат много забавни и за двамата партньори. Първо говорим за тотална промяна на традиционното място за секс. Новата обстановка ни изважда от зоната на комфорт, обяснява д-р Дженифър Берман, автор на книгата „Само за жени“. И продължава: „Свежият въздух, цветята, звуците на дърветата и дивата природа могат да подобрят изживяването и да допринесат за вълнението, тъй като това не е обичайният секс, който сме свикнали да правим“.

Това звучи прекрасно, но нека бъдем реалисти - със сигурност има някои капани, които идват със секса на открито. Като например буболечките, камъните, тревите и прахта, както и опасността някой да се доближи до нас повече от необходимото.

За щастие с малко подготовка и няколко професионални съвета сексът на къмпинг може да бъде удобен и забавен. Ето как да организирате следващото си приключение на открито, за да сте сигурни, че ви предстои най-добрият секс в живота ви или поне един от запомнящите се с добро.

Избор

Изберете разумно местоположението на палатката. Когато става дума за секс на палатка, не всички къмпинги или други места за разстановка са еднакви. Преди да изберете, разгледайте добре предложенията. Запазете място, което изглежда уединено. Постарайте се особено да сте далеч от всякакви детски площадки или общи части, където е по-вероятно семействата с деца да опънат тяхната палатка.

Изберете равна тревиста площ, която да е без корени и камъни, преди да поставите палатката си, тъй като те могат да бъдат скрити в храсти. Комфортът е ключов тук, отбелязва д-р Берман, все пак земята ще се превърне в арена за вашата любовна игра.

Може да опитате и по-лесен начин. По време на поход в планината. Един наистина „направи си сам“ къмпинг е най-добрият ви залог, ако сексът е основната ви игра, за разлика от да речем претъпкан къмпинг. Изберете маршрут за планинската ви разходка. И опънете палатка навътре в гората. Така може вечерта да си запалите огън, който ще разгорещи страстите.

iSTOCK

Задължително носете подложки за йога, които да поставите под спалните си чували. Помислете за чаршафи или хастари за вътре или отгоре на вашите спални чували. Ако наистина искате да се отпуснете, опаковайте надуваем матрак заедно с допълнителни възглавници, меко одеяло, в което да се гушкате след това.

Автор: Василена Маринова