0

К расивата светска двойка Антоанет Пепе и Иво Карамански отвориха собствен ресторант в София с азиатска кухня. „Мечтая да посетя Азия, но не искам да живея в чужбина“, казва Ети пред „Телеграф“.

Палачинки

Инфлуенсърката Антоанет Пепе, която е майка на две момиченца и едно момче, успява да открие време за себе си, децата, работата и любимия си Иво. Двойката наскоро откри собствено заведение, за което тя съобщава официално за първи път пред нашата медия. В него присъства азиатска кухня, защото Азия е една от желаните дестинации в списъка на красавицата. „Приятелят ми Иво отвори заведение, с което и аз се занимавам маркетингово. За първи път споделям за него. Искам всичко да е изгладено и откъм персонал и чак тогава да започна да го рекламирам. Много органично се получава всичко, хората вече идват, доволни са, комуникираме си, без изобщо още да съм го промотирала. Искам да го оценят заради това, което е, а не заради влиянието ни в социалните мрежи. Имаме много хубав домашен хляб с квас и мека коричка, домашен карамелен сос, рибата ни е супер висококачествена, правим покебол с наша марината, Азия присъства и в кухнята ни“, разказва тя. „Правим и японски палачинки, първите в София, страхотни са. Не вярвах, че ще се случи толкова добре“, допълни Ети. Тя се надява скоро да сбъдне мечтата си и да посети големия континент. „Покрай децата и всичките ангажименти все не стигам. Много обичам да пътувам, да се запознавам с нови хора и култури, вдъхновява ме и се чувствам заредена. Но не искам да живея в чужбина“.

Баба

Макар и всички да я наричат Ети, Антоанет все пак има имен ден на 17 януари. „Не планирах нищо за именния си ден, нали не се кани, само трябва да съм подготвена за гости“, смее се. „Кръстена съм на баба си, а тя много си обича именния ден и за нея това си е по-голям празник от рождения й ден. Някак съм приела, че това си е деня на баба, но винаги съм готова за гости.

Причината е, че повечето хора ме наричат Ети и някак повече се асоциирам с това име вместо Антоанет или Тони, не спазвам никакви традиции. На други празници винаги ходя на църква, пак именни дни, но не мои“, споделя Пепе. Малко преди Коледа Антоанет посети Австрия с децата си, където практикуваха любимото си хоби. „Много обичам да карам сноуборд, това е любимото ми хоби, от малкото, които са ми останали, тъй като работата ми в момента, преди ми беше хоби. Искам да се развивам в него и когато посетих Австрия, успях, защото пистите там са на друго ниво.

Снегът е естествен, аз ходих декември и учудващо имаше много сняг. Децата също карат, голямата ми дъщеря спокойно си кара по червените писти. Баща ми е много добър в ските, има тапия за инструктор. Преди много години е работел с деца, които са слепи и има много добър подход към малчуганите“, казва тя. Ети не кара ски, а само сноуборд още от 9-и клас, когато баща й я записал на курс. На въпроса какво за нея е любовта, звездата каза: „Любовта е всичко за мен, откривам я всеки път, когато погледна децата си и партньора до мен. Откакто имам три деца, си давам сметка, че това е всичко. Няма работа, пари или ваканции. Когато не ги виждам няколко дни и са при баба си, чувствам такава липса. Любовта е най-голямото ми вдъхновение, човек трябва да следва сърцето си, а не главата си“.

Обучения

Любимото й място е Ню Йорк, който е посещавала няколко пъти за по 1-2 месеца на гости на приятели. „Има много дружелюбни хора, навсякъде можеш да се заговориш с някого. Когато се разхождах сама по улиците, никога не се чувствах самотно, винаги имаше нещо интересно. Мода, изкуство, музеи, цялото това нещо ме вдъхновяваше да пиша, защото тогава имах блог. Била съм няколко пъти и е уникално. Чувствах се като Кари Брадшоу от „Сексът и градът“. Тогава съм опитвала храни, които в България още ги нямаше или не бяха толкова популярни“, разказва красавицата.
През новата година й предстоят много нови проекти. „Първо се специализирам в дадена област, ходя на обучения. С моя приятелка стартираме нов бизнес, пак е в рекламния бизнес, но ще бъде по-широка дейност и всеобхватна. Моята експертиза ще бъде доста полезна за хората. Постоянно искам да се надграждам, ще продължа и с дейностите, които си правя по принцип“, споделя тя. „Тъй като аз много се интересувам от хюмън дизайн, като прожектор не мога да седя цял ден в офиса и да правя едно и също, трябва да има динамика. Няма как да работя по цял проект, без да има динамика. Може да е половин час кафе или среща с някого, но е много важно да презаредя“, добавя инфлуенсърката.

Тренира през ден, не спазва режими

Антоанет тренира през ден, а дните, в които не го прави, се старае да ходи повече пеша, на йога или само разтягане.

„Много ми е важно да се движа. Не спазвам режими, намерила съм мой начин за това да се чувства добре организмът ми, да се храня по конкретен начин, който е здравословен, но без ограничения. Няма нещо като това да не ям сладко или въглехидрати“, казва тя. Антоанет споделя постоянно интересно съдържание в личния си профил в Инстаграм, където я следи голяма аудитория. „Това е тема, която много ме интересува – биохакване, и се оказа, че аз го правя от много време, без да го осъзнавам, защото този термин излезе съвсем наскоро. В профила си тепърва ще говоря по нея“, допълва Пепе.