0

З одията Близнаци на пръв поглед изглежда универсална и такава, която може да се спогоди с всяка една от зодиака. Най-малкото в тази зодия обитават поне двама души. Но дали и в действителност това е така. Ето някои насоки по темата, които дават вещите астролози.

С Овен

Овен и Близнаци са добро астрологично съчетание. Независимо че отстрани техните взаимоотношения приличат на боксова среща, и двамата знаят, че всичките им сблъсъци не са нищо повече от раздвижващо кръвта загряване. Двата знака се отнасят леко към живота и това им помага да преодоляват много трудности. Променливата природа на Близнака е способна да осигури на Овена толкова необходимата му смяна на впечатленията. Проблеми може да възникнат от това, че и Овенът, и Близнакът обичат да пръскат своето очарование наляво и надясно. Но ако на Близнака му е чуждо чувството за ревност, то собственическите маниери на Овена може да станат причина за сериозни разногласия. В секса съвместимостта им е прекрасна – тяхната разкрепостеност и страст са способни да издигнат пара далеч извън пределите на спалнята.

С Телец

Тези две зодии са привлечени една от друга, тъй като са безкрайно различни. Но трудно могат да постигнат дълбоко удовлетворение от връзката си. Телецът е стабилен, земен, чувствен и понякога инертен. Близнаци, обратното, има нужда от повече умствена, отколкото от физическа стимулация. Води се от любопитството си, а Телецът – от нуждата в живота му всичко да се подредено и стабилно. Телецът и Близнакът приемат съвместимостта по различен начин. Точно тук може да започнат търкания, преливащи в бурни скандали. Само в леглото двамата проявяват рядка хармония – точно затова примирието се излива в бурен секс, пълен със страст.

С Близнаци

Очарователен характер и кокетство по време на флирт – изглежда, тези двамата просто са орисани да се забележат веднага един друг. Но парадоксът е в това, че флиртуващите Близнаци не виждат и не разбират, когато някой флиртува с тях. Такъв им е характерът, че Близнакът и Близнакът се натъкват на взаимно неразбиране, пише inews.bg. Това са хора на крайностите – всичко или е прекрасно, или е непоправимо лошо, а отговорността за неуспехите виртуозно ще си прехвърлят един на друг. Дори ако става въпрос за секс – там двамата могат да бъдат или ужасно егоистични, или да се разтворят напълно в любимия човек.

С Рак

Чувствителни, отдадени на дома, погълнати от собствените си силни емоции. Такива са Раците, а един Близнак много трудно може да им даде спокойствието и нежността, за които копнеят. Раците се нуждаят от пълно отдаване. Искат да бъдат изслушвани търпеливо и окуражавани, а Близнаците намират това за жалко и отегчително. Макар че очарователният Близнак привлича разумния Рак, така или иначе сцените на ревност са подсигурени. Двамата са способни да се измъчват взаимно до състояние на пълна ненавист – затова този съюз е труден. Ценностната система на тези две зодии в любовта е тотално различна. Биха могли да станат добри приятели обаче.

С Лъв

Двамата всъщност се харесват взаимно и началото на отношенията може да прилича повече на пожар. Близнакът – знак на въздуха, Лъвът – знак на огъня. А какво може да бъде по-опасно от лавинообразния пожар, когато духа вятър? Отстрани може да изглежда, че между Лъва и Близнака никога и при никакви обстоятелства няма да има съвместимост – това е любов на границата на войната. Но в действителност между тях има взаимна страст, която може да се нарече изпепеляваща. Стига Лъвът да е достатъчно гъвкав и да търпи честите промени в настроението на Близнака, тази връзка има всички шансове да продължи цял живот.

С Дева

Тези отношения напомнят на виртуозно и страстно аржентинско танго, а този танц невинаги има щастлив сюжет. Близнаци и Дева категорично не се разбират един друг – те са от различни планети. Освен това и двата знака са склонни да се разстройват и да се жалват с часове. Девата постоянно критикува безхаберността на Близнака, а Близнакът смята съветите на Девата за досадни и нетактични. Всъщност Девата има малко приятели и изобщо към общуването отношението й е избирателно – как да разбере вечно въртящия се във вихъра на приятелства Близнак? Подредената и съвестна Дева се дразни от променливите и повърхностни Близнаци. Нейната земна, практична природа е на светлинни години от въздушната енергия на Близнаците. Съвместимостта между двамата се крие в продължителните разговори – те могат дълго и с наслада да обсъждат всякакви теми и няма да им доскучае.

С Везни

Тази среща напомня циклон – знаците на въздуха се забелязват отдалече. Все им е едно какво ще кажат другите, но другите обикновено могат само да се разкъсват – как да разделят вниманието си между Близнаците и Везните. Двамата са очарователни и привлекателни, обичат да са в центъра на вниманието. Възможно е като начало отношенията да доведат до битка за пиедестала. Съвместимост между двамата е възможна само ако съумеят да си поделят този пиедестал, иначе този, за когото не е останало място, ще бъде много нещастен, пише inews.bg. И Близнакът, и Везната са големи любители на флирта наляво и надясно и се отнасят с уважение към чуждата свобода. Само при Везната тази особеност е изразена по-слабо. Все пак тя не се готви да отнема свободата на флирт на Близнака, но къде е вниманието, което толкова търси от любимия човек? Точно тук започват търканията.

Със Скорпион

Между тези двамата всичко протича бързо, но резултатите идват с години. Близнаците и Скорпионът няма да се вглеждат един в друг – веднага са се събрали, веднага са видели всичко и веднага са разгърнали битка. Времето лети покрай тях със свистене. И двамата са упорити и напористи, опитват се да прекроят другия по свой образ и подобие и нищо не се получава от това. Скорпионът безапелационно настоява на своето, Близнакът не по-малко упорито се сражава за неговото. Съвместимостта между двамата се засилва, привързаността става по-здрава и се закалява като стомана – в споровете. Но ако на отношенията им е дошъл краят, тази двойка, за разлика от много други, успява да запази приятелство.

Със Стрелец

Лек флирт, случаен поглед, игра… и в резултат Близнаците и Стрелецът имат всички шансове да станат двойка. Но на отношенията им пречат най-различни фактори – от собствената им любов към свободата до наситения работен график. Принципно Близнакът и Стрелецът със страст се хвърлят както в работа, така и в развлечения. Направо е нереално да намерят свободно време при всичко това, пише inews.bg. Импулсивност – по този признак двамата имат стопроцентова съвместимост. Съществена част лекомислие също имат и двамата. И макар че Близнакът може да се поблазни да се възползва от свободата, която любезно са му предоставили и да си завърже флирт, Стрелецът прави всичко, за да не се случи това.

С Козирог

Колкото и да е странно, Близнаци и Козирог често силно се привличат. Те са толкова противоположни, че са си интересни и сексът между тях може да е много вълнуващ по тази причина. В емоционален и житейски план обаче ценностите им се сблъскват. И двете зодии са по-скоро неемоционални. Но Козирогът е сдържан, солиден, пресметлив, практичен и винаги се движи по план. Спонтанните Близнаци, които ежедневно изненадват дори и себе си, трудно влизат в неговия ритъм. Една двойка, която е обречена на емоционална студенина и неразбиране. Двамата са различни, но няма да се получи да прекроят другия по свой маниер. Тук ще помогне само искрената любов, упоритостта е характерна и за двата знака.

С Водолей

Това е случай, когато звездите се подреждат на небосклона в надпис: "Бъдете щастливи!” Затова такава хармонична връзка се среща много рядко. Близнаци и Водолей се разбират от половин поглед – и двамата обичат свободата, и двамата обичат флирта, а най-важното – могат да флиртуват един с друг нощи наред. В леглото съвместимостта им е безспорна – знаят точно какво искат и са готови за експерименти. Не, не всичко е гладко – ако флиртът с някой трети отиде твърде далеч, сцената на ревност е гарантирана.

С Риби

И двете зодии се отличават с развито въображение, креативност и чувство за хумор. Извън това те нямат нищо общо. Близнаци са силно интелектуален знак, докато Рибите са неизлечимите романтици на зодиака. Нежни, мечтаещи да открият своята единствена сродна душа и да се слеят с нея в едно, те ще останат дълбоко разочаровани от хладното свободолюбие на Близнаците. Между тези два знака има огромна емоционална пропаст. Дори една чисто сексуална връзка е малко вероятно да им донесе някакво удовлетворение.