0

К акво ни е подготвила Съдбата за месец септември. Този отговор дава кабалистът Ели Маринова чрез разшифроване на индивидуалния нумерологичен код, сочещ бъдещето. Гаданието успява да улови основни футурологични тенденции в различни сектори – семейство, работа, лични отношения. Като обща тенденция за бъдещето на българите през деветия месец се налага появата на нови и обещаващи проекти в сферата на финансите, енергетиката и строителството. На заден фон ще вървят и дежурните политически вълнения покрай парламентарните избори.

В личен план ще има изненадващ за края на лятото уклон към флиртове дори при обвързаните. От една страна ще има повече икономии в дома и семейството, но в същото време напук на криза и инфлация се задава нов бум на сватбите. Пише ни се още и подем в културата и изкуството, но и решаване на проблеми в сферата на вътрешната сигурност, закона и реда т.е. съда и полицията.

А, за да научи човек какво го чака в утрешния ден, трябва само да изчисли своето число - път на Живота. То се получава като съберем всички цифри от звездния си код – рождена дата (ден + месец + година) и полученият сбор се редуцира до едноцифрено число. Например за човек роден на 3.12.1965 изчислението е следното: 3+1+2+1+9+6+5=27. Полученото накрая се редуцира чрез ново сумиране до едноцифрено число 2+7=9. Така човекът с тази дата на раждане има Път на живота - Деветка. А ето и основните индивидуални тенденции, които Ели Маринова изчисли специално за в. „Телеграф“ за месец септември според Пътя на живота ни (от 1 до 9).

Път 1: Извоювате ценна победа

През септември ще се занимавате главно с технически, строителни или инженерни задачи. Ще кипите от енергия, ще се стремите към самостоятелност и по-широко поле за изява, ще рушите бариери и препятствия, ще поемате рискове и дано те да не са твърде крайни. Благодарение на здравия си разум и на способността си за мащабно мислене ще успеете да докажете категорично своите практически умения и предприемчивостта си. Ако се наложи да изяснявате позиции с някого, ще бъдете много добре аргументирани и, овладявайки импулсите си, ще извоювате ценна победа. Но всичко това може да ви направи твърде самоуверени, резки и настъпателни, така, че не бъдете прекалено напористи. Защото поради това има опасност да проявявате неразбиране и неотзивчивост към околните си, особено към по-бавните, по-инертните и предпазливи хора, от което ще последват проблеми в общуването, най-вече в романтичните отношения. Напрежението може да предизвика главоболие.

Път 2: Внимавайте със стреса

Вие сте дружелюбни, уравновесени и търпеливи, чувствителни и отзивчиви. Главната проблематика на месеца за вас ще бъде в сферите на посредничеството и дипломацията, педагогиката и психологията. Ще проявите интереси към религията, лечителството, алтернативната медицина и източните духовни практики, ще се занимавате и с благотворителни дейности. Въпреки, че ще бъдете по-самоуверени и целенасочени от обикновено, ще имате нужда от известно насърчаване, защото ще сте много чувствителни към, дори и най-дребното неодобрение или критика. Няма да сте особено практични, но ще успеете да попълните запасите си от знания и материални блага. В личния си живот ще сте мечтателни, романтични и сантиментални, но и драматични и ревниви. В здравословно отношение няма да сте издръжливи на стрес и физическо претоварване.

Път 3: Чакат ви обещаващи проекти

Вие винаги сте общителни, жизнерадостни и импулсивни оптимисти, но и доста суетни. През септември ще се по-амбициозни, но ще действате по пътя на най-малкото съпротивление. Ще се стремите да оползотворите всеки новопоявил се шанс, дори и най-незначителния. Ще се заемете с краткосрочни, но обещаващи проекти. Постоянно ще търсите разнообразие и рутината ще ви изнервя. Има опасност от импулсивно взети решения без мисъл за последиците или пък от употреба на непозволени средства при преследване на целите. Главните ви задачи ще са в сферата на проектантската и логистичната дейности, търговията, дизайна, системите за сигурност. Ще се радвате на вниманието на публиката и ще сте склонни да флиртувате. В случай, че сте обвързани, ако прекрачите прага на разумното, има опасност сами да си създадете проблеми с близкото обкръжение. Периодът е добър за вдигане на сватба, а в здравословен план и за профилактични прегледи.

Път 4: Следете си кръвното

Дисциплинирани и търпеливи, постоянни, грижливи, старателни и продуктивни, през септември ще бъдете по-демократични, но и по-свенливи. Ще се стремите към тишина и спокойствие, вниманието на публиката по-скоро ще ви притеснява. Вместо да ръководите и да разпределяте задачите, ще се наложи да работите в екип и то по чужд график. Ще бъдете твърде чувствителни към чуждото мнение, което може да предизвика проблеми. За да си спестите напрежението, не бързайте и не позволявайте да ви притискат да бързате. При едни проблематиката на месеца ще е свързана с исторически и археологически забележителности, при други със строителство, документи или с дългосрочни финансови задачи. В личен план ще имате нужда от обич и признание, но ще ви е трудно да се изразявате по разбираем за партньора начин. По отношение на здравето – следете кръвното си налягане и не прекрачвайте прага си на издръжливост – физическа и емоционална.

Път 5: Прогрес за фризьори и шофьори

Притежавате състезателен дух и винаги се стремите към свобода на изявата. През септември ще сте независими, нетрадиционни и вдъхновени оптимисти. Тъй като лесно се ориентирате във всяка ситуация и сте много адаптивни, навсякъде и във всичко ще съзирате нови шансове и възможности за финансови или други облаги. Но има опасност да ви е по-трудно да концентрирате вниманието си в работата, поради което някои има вероятност да бъдете обвинени в липса на дисциплина и безотговорност. Ще се интересувате от дизайн, готварство и сладкарство, от кино или комуникации, ще предприемате кратки, но приятни и зареждащи пътувания. Прогрес в своите сфери ще имат журналисти, козметици и фризьори, както и художници, шофьори и преводачи. При общуване няма да сте особено внимателни слушатели, но през цялото време ще сте център на компанията – забавни, шеговити и интересни. Ще флиртувате с удоволствие и без да ви е грижа от последиците. Мнозина има шанс точно сега да минат и под венчилото. По отношение на здравето ще е добре да внимавате за проблеми със сетивата.

Път 6: С адаптация към успех

Вие сте трудолюбиви, дисциплинирани и упорити, предпазливи и внимателни и винаги сте загрижени за благото да близките си. Стремите се да им създавате удобства, уют и комфорт. Притежавате чудесен естетически усет и артистична дарба. Умеете да концентрирате вниманието си в това, което вършите в момента. Винаги прагматични, вие се стараете да правите всичко перфектно, да спазвате определения график и не приемате лесно промените. А през септември ще ви е по-трудно да се адаптирате към промените и нововъведенията, които ще ви донесе месецът.

Ще си поставите важна за вас цел и ще чакате търпеливо удобния момент за нейното стартиране. Проблематиката при мнозина от вас ще е свързана с управление, администрация, документи, производство, строителство като довършителни работи и ремонти. Ще доказвате техническите си и инженерни способности, на някои ще се наложи да се срещат с брокер на недвижими имоти, на други с мебелист, на трети с финансов експерт или със застрахователен агент. Тук списъкът с вероятности може да бъде продължен по посока на преподавател, треньор или личен лекар.

Възможно е близък човек да ви обвини, че сте студени и дистанцирани, но това няма да ви попречи да окажете някому безкористна помощ. В личен план може и да ви липсват гъвкавост и въображение в общуването и споделянето, но вие ще компенсирате това с непосредствена грижа и внимание. Пазете сърцето си във всеки един смисъл на тази дума.

Път 7: Поемайте обмислени рискове

По правило вие сте наблюдателни, интелигентни и аналитични, загадъчни и интровертни. Дори често ви смятат за ексцентрични. През септември ще сте по-динамични, жизнени и любопитни. Ще усетите в себе си стремеж към надпревара, ще търсите предизвикателства и няма да търпите никакви ограничения. Ще сте склонни да изследвате и анализирате всичко и всички. Ще имате шанс за постигане на реални материално-финансови резултати. Ще търсите и конкурентни изяви, но поемайте добре обмислени рискове. Ако бъдете въвлечени в някакъв спор, отговорете на атаката, но с поставени на място конкретни въпроси.

При мнозина от вас главната проблематика на месеца ще е свързана с пътувания, обработка на информация, с информатика и компютърни технологии. Ще се налага да се срещате със счетоводител, брокер, адвокат или автомонтьор. Тъй като ще сте целеустремени и фокусирани в постигането на целите, има опасност да бъдете обвинен от много близък на сърцето ви човек в неотзивчивост. Компенсирайте недоразумението с приятна изненада и проява на внимание. По отношение на здравето – пийте повече вода.

Път 8: Пътувате по работа

Вие сте уравновесени, ефективни, прагматични и изпълнителни. Реалисти по природа, винаги си поставяте мащабни, но постижими цели и успявате да ги постигате. Притежавате желязна воля и завидна работоспособност. Знаете за какво се трудите и не се притеснявате да говорите за пари. През септември ще се стремите към създаване на полезна и достъпна красота, към хармония и високо качество, дори към лукс. Ще вземете поне едно важно и дългосрочно решение, ще стартирате цел, чието постигане ще изисква повече време, ресурси и търпение. Но вие сте търпеливи и ще успеете да докарате всичко до успешен край. Мнозина от вас ще пътувате по работа. Проблематиката на месеца ще е ориентирана към широкомащабни задачи и проекти, свързани с фермерство, поземлена собственост, техника, строителство и ремонтни дейности, търговия на едро. Възможно е да се срещнете с инспектор по качеството, да решавате проблеми, свързани с образование и здравеопазване. Личното ви време ще е заето с организацията на традиционно семейно събитие. Ще сте склонни да поставяте решаването на чуждите проблеми на първо място и да неглижирате своите собствени. Внимавайте за кожата, костите и ставите.

Път 9: Мечтателен месец

Вие сте универсални и даровити, можете да се доказвате на всяко едно поприще от живота. Широко скроени, винаги търсите по-широко поле за изява и гледате на всичко по глобален начин, в голям мащаб. Но през септември ще бъдете по-затворени и потайни от обикновено, по-загадъчни и не особено делнично настроени. Възможно е да сте и по-мечтателни и дори доста разсеяни. Ако бъдете вдъхновени и мотивирани, ще сътворите нещо много интересно и необичайно, особено ако вдъхновението ви не се изпари по средата на работата. Ще се вълнувате от нетрадиционното, мистичното и загадъчното, от духовния живот. Но въпреки всичко това прагматизъм няма да ви липсва. Напротив. Ще сте по-пресметливи, особено когато става дума за пари и материални ценности. Ще се стремите да ръководите и да съветвате и няма да позволявате да ви се обяснява кое как и защо се прави. Ще се занимавате с проучвания и анализи, със системи за сигурност. Ще се проявите в сферата на образованието, спорта, екологията. Възможно е да ви се случи нещо необичайно – пътуване, среща, ситуация или пък да контактувате с хора от далеч. В личен план има шанс за щастие и радост, за споделени щастливи моменти, особено ако не сте твърде капризни и взискателни. А относно здравето, внимавайте за вегетативната нервна система.

*Ели Маринова e един от най-популярните нумеролози и кабалисти в България. Изготвя рождени нумерологични карти и прогнози за периодите в живота и за текущите 12 месеца. Наред с това дава гадателски консултации за всякакви проблеми чрез Кабала, карти таро, Астрология и китайската система И-Дзин. Тя е специалист и по етно религиозни и окултни практики. За консултация и контакт с Маринова: eli-taro.com, tvoetotaro.com, телефон: 0896 530 106.