0

В ъзможно ли е бутиковата картина във всекидневната да оживее? Отговорът е „да”. Една от последните новости при телевизорите, които от години са неразделна част от ежедневието ни, е обединяването на изкуство и технология. Изглеждащи като ръчно рисувани творби или действително изобразяващи шедьоври на световно признати художници, те разчупват интериорната рамка на дома.

Устройство

Ако вашият телевизор е прекалено стар, желаете нов модел или малка промяна, то покупката ще удовлетвори очакванията ви. Новото поколение поддържа 4К резолюция и разполага с повишена яркост, което веднага го отвежда като фаворит за любителите на домашното кино, дългите филмови маратони и геймърите. Големият плюс е драстичното увеличение на флаш паметта, позволяваща значително повече съхранение на съдържание. Безспорен плюс е и фактът, че са приблизително 50% по-тънки от предишните на пазара.
Уникалната картина, която предлагат, е гарнирана с безпроблемна свързаност с редица други устройства, характерни за най-добрите смарт телевизори в света. Дори да използвате устройството за новини или разпускане със сериали преди сън, то допълненията и стотиците нови възможности ще ви допаднат, ако ли не – то бъдете сигурни, че тийнейджърите ще прегърнат идеята.

Ван Гог

Вероятно бихте се усмихнали, ако някой от посетителите на дома ви обърка телевизора с картина. Всъщност това ще ви донесе и доза наслада. Добрата новина е, че дистрибуторите предлагат богато разнообразие. Най-търсените рамки са в бяло, кафяво и десен, който наподобява дърво. Истинският сюрприз е, че всеки, който се сдобие с подобен модел, има зелен достъп до над 1000 произведения на изкуството, от колекциите на музеи и галерии от цял свят, сред които Ван Гог, Сезан и Гоген. По този начин, когато “телевизорът рамка”, както е известен, е изключен, той е кратко и просто казано – изкуство.
Бихте могли да изберете изображения, които пасват на обзавеждането и цветовете в дома или на личните ви хобита – като планини при катерачите, коне при ездачите, кучета и котки за любителите на домашни животни и т.н.

Плюс

Моделите притежават способността да се въртят в различни посоки, да следват определен наклон, да бъдат хоризонтално или вертикално разположени. Това ги прави идеален избор за продължителните футболни дербита. Много от запалените фенове на онлайн игри също ти предпочитат, тъй като мониторът се използва за такъв на компютър.
Звуковите способности са “черешката на тортата”, тъй като задоволяват дори най-вманиачените аудиофили. Околната среда се анализира, а звукът се калибрира автоматично до оптимална настройка. Интересна информация е, че от пускането на серията през 2017 година до днешна дата са продадени над един милион телевизори.