0

С пециалният колекционерски брой 68 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 20 юли, четвъртък, е вдъхновен и посветен на принцесата на комунизма Людмила Живкова.

В него ще откриете: Портрет на червената принцеса – възхвалявана и обругавана от някои, смятана за ексцентрична, но преварила времето с много от идеите си. Бунтарка, срещнала промяната след загадъчна катастрофа през 1973 г., след която тя цял месец е в кома.

Кои са последните визити на Людмила Живкова и защо вместо да се върне заредена с енергия от Индия, тя получава тежка криза на път към Мексико. „Знаме на мира“ - асамблеята беше сред най-трандиозните проекти на Живкова. 202 цигулки от страната трябваше да бъдат една от атракциите. Какви са спомените на едно невръстно дете, ръсило цигулката с кръв по време на изтощителни репетиции и лагер в Широка лъка. Защо се снима клип на деца, които се спускат по хълм с цигулки в ръка, за да имитират щастливо детство.

И още:

- Сай Баба – личният гуру на Людмила

- Как гавра с гроба на Людмила Живкова завърши с разстрел

- Какво е общото между успехите и соцпропагандата

- Как Бялата дама реши да обвърже живота си с упанишадите

- Какъв порноскандал разтърсва БСП малко преди 10-и ноември

- Каква е рецептата за любимата баница на Тато

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!