0

В новия брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 21 август, четвъртък, ще откриете:

От първата страница на безплатното приложение „Златно време“ развява букли гениалният цигулар Ара Маликян, който на 14-и септември направи 55, но още съжалява за игрите, които е пропуснал заради свирнята като малък.

В приложението ще видите още как остаряха актьорите от „Женени с деца“ и как Халил Ибрахим Джейхан се сбогува с Яман Къръмлъ от сериала „Наследство“.

В любимата рубрика „В кухнята на...“, в която представяме кулинарни рецепти от филми и книги, този път ви предлагаме макароните с индийско орехче на Сюзън Мейър от „Отчаяни съпруги“ - малка подсказка, сервират се с дълбоко деколте, за да не се разбира какъв е резултатът.

Каква бе съдбата на красивата Роми Шнайдер, защо не се получи връзката с Ален Делон и какво я докара до тотална депресия и мисли за самоубийство.

В рубриката „Ретро спорт“ продължаваме четивото за грубияните в световния футбол с хапещия специалитет на Луис Суарес и трошенето на кости от страна на Ноби Стайлс.

И още:

- Тайните на Бермудския триъгълник;

- Как и домът да е цял, и котката – доволна;

- Къде и защо бираджии препикават Айфеловата кула – очаква ви изненада, това се случва съвсем наблизо.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък с вестник „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за нашите скъпи, златни читатели!