0

Н яма какво да се лъжем - много често под завивките мислите ни поемат в различни посоки.

Оказва се обаче, че мъжете и жените се отдават на различни размишления по време на секс.

Възбуда

Според проучване на британски сексолози силният пол мисли най-вече за тройка, секс с приятелки на партньорката си или секс с колежката. При мъжете тези мисли подпомагат допълнителната възбуда. Същото проучване показва, че около 50% от обвързаните мъже тайно мислят за секс със своя приятелка, а 18 на сто от женените представители на силния пол биха желали да спят със своя колежка.

Според някои проучвания мъжете често мислят за друга жена по време на секс с партньорката си. Истината е, че харесват жената, с която са, но понякога имат нужда и от допълнителна възбуда, затова могат да си представят някоя известна актриса, тв водеща или секси модел.

Ако все пак идеята за друга в леглото не влезе в мислите му, то там със сигурност намират място един куп мръсни думи, част от които дори не би изрекъл на глас. 99% от мъжете обичат мръсните приказки в секса, но се притесняват да ги използват заради жената, с която са.

Може би най-важното в секса след оргазма, разбира се, е представянето на мъжа. Добре ли е бил, достатъчно страстен ли е, как се е доказал в леглото и т.н. Може и да не ви се вярва, но той със сигурност държи да е бил едва ли не най-добрият любовник, с когото сте спали. Мачо или не, всеки мъж мечтае да остане в мислите на половинката си ако не завинаги, то поне през онези 13 минути, колкото продължава един средностатистически акт.

Може би единствената мисъл, която може да разтревожи мъжа по време на секс, е дали ще успее да достави на партньорката си необходимото удоволствие. Колкото и да претендират, че е важен само техният оргазъм, за мъжете е от изключително голямо значение и жената да успее да свърши качествено. В обратен случай честолюбието им ще бъде засегнато поради факта, че не е успял да я задоволи.

Котлон

И докато мъжкото его кара господата да си мислят: „Представих се уникално тази вечер“. В главата на жената може да се блъскат съвсем различни мисли, който да варират от порнографски до откровено озадачаващи - като „изключих ли котлона“, „какво да направя за вечеря“ и други подобни.

Едно от нещата, за които обаче почти всяка жена мисли по време на секс, е „как изглеждам“. Външният вид тормози дамите. Избрах ли правилното секси бельо, дали успях да се епилирам сигурно, в тази поза се вижда всичкия целулит.

Проблемът е, че мъжете едва чакат да съблекат бельото и само 7 процента забелязват какво е то, след като е паднало, пропуснатите косъмчета остават незабелязани. Ако сте особено сръчни в леглото, това за нея ще значи, че сте преминали през доста упражнения. Тя със сигурност ще се чуди коя е била преди нея, от която сте научили това умение.

Много малък процент от дамите признават, че за по-голяма възбуда си представят бивша половинка или пък друга жена.

*Автор: Василена Маринова