0

Д обра и дългоочаквана новина дойде от популярната турска актриса Лейла Лидия Туутлу, която беше в последна фаза на бременността. Преди броени дни тя гушна бебето си, което се появи с метода „водно раждане“.

Мис Турция 2008, Лейла Лидия Туутлу се омъжи за своя колега Джейхун Ергин в Германия в началото на миналата година на скромна сватба.

Обявявайки раждането на първото им дете, красавицата каза: „Много сме развълнувани и много щастливи. И аз, и бебето сме много здрави. От този момент започва напълно нов период в живота ни“. Бебето е момченце и е кръстено с двойно име - Еврен Дениз, а щастливата майка пусна първата снимка, на която държи ръчичката на бебока в дланта си.

Лейла Лидия Туутлу е позната като Джандан от „Дъщеря ми“, Пелин от „Сладко отмъщение“, Дерин от „Сърцето на града“. В „Любов под наем“ тя е Из, а в „Справедливостта на Кара“ - Сонгюл Кара.

През 2021 г. Лейла Лидия Туутлу изигра една от ключовите героини - Елчин Хатун, в популярния исторически сериал „Пробуждане: Великите селджуки“.