0

Т ози мебелен хороскоп е съставен от най-добрите британски астролози. Наблюденията на Марс в Уран, ретроградна Венера, съвпади и кулминации на Сатурн, позволяват да се отговори с абсолютна точност на въпроса какъв вид мебел сте, в зависимост от вашия зодиакален знак. Разбира се, не е задължително да приемате това изследване твърде на сериозно.

Нагоре, надолу

Козирозите са като бар столове. Да, точно така, на високи крака, но с много надеждна основа. Въртиш нагоре, опъваш, разтягаш, но по някое време нещо се обърква, някой натиска лоста и оп... пак си долу. Научете се да се адаптирате към височината, която сте достигнали, не си е работа да сте постоянно ту горе, ту долу.

В ъгъла

Водолеите са прекрасни ъглови дивани. Всичко в живота им е надеждно, всичко работи, нищо не скърца. Можете да се разположите удобно върху тях по всяко време и да контролирате напълно всички процеси. Един съвет към водолеите: Опитайте се да сте по-активни, не стойте в ъгъла през цялото време.

Много функции

Рибите са непредвидими. Никой не може да каже каква форма ще заемат. Те постоянно променят параметрите си. Веднъж са маса за кафе, друг път за хранене, трети път са масичка за компютър. Многофункционалността, разбира се, е страхотна, но не е ли време да решите какво искате да бъдете?

Грация

Овните са грациозни тоалетки, колко сладко. Изглеждате страхотно и се разбирате много добре с всички, особено с вашия неразделен приятел отоманката. Все пак не е зле да вкарате малко ред в чекмеджетата. Външно сте добре, но вътре няма никакво пространство. Сами не знаете какво къде е, не може да очаквате другите да свикнат с този безпорядък.

Компания

Телецът винаги е надежден многокрилен гардероб и това е добре. Вашите огледала толкова умело отразяват всекидневната среда около вас, че другите просто обичат да бъдат с вас. Но пускайте само необходимите предмети през плъзгащите се врати, не разхвърляйте красивите си рафтове.

Въздух

Близнаците са страхотни въздушни легла. Способността да набъбнеш от малка опаковка в толкова голямо нещо е удивителна. Научете се да изпускате въздух в точното време, сега е моментът за гъвкавост!

Стабилност

Раците са уникални стъклени стелажи. На пръв поглед сте прозрачни и ефирни, но всъщност си тежите на мястото. Не може да ви преместят току-така. Ако лъснете всичките повърхности до блясък, вие сте наистина красива част от мебелировката.

Опашка

Лъвовете са универсални кутии за багаж. Тази приспособимост и универсалност не е дадена на всеки. Затова не е чудно, че хората се редят на опашка за вас.

Почивка

Девите са прекрасни пуфове и барбарони за релакс. Вашата елегантност е хипнотизираща, а способността да се слеете с околното пространство е истинска дарба. Само не се оставяйте да бъдете натикани под масата, където никой не може да ви види! Вашето място е в центъра на стаята, запомнете това!

Непроницаемост

Везните са надеждни шкафове с ролетни щори. Ако ги спуснете, никой не може да проникне вътре във вас. Чувствате се добре и на балкона, и на верандата, та дори и в гаража.

Детство

Скорпионите са двуетажни легла. Изисква се смелост да се покатериш на горния етаж, присъща на малчуганите. И това е страхотно, но кога ще пораснете и ще слезете на земята?

Сигурност

Стрелците са благородни стелажи, готови да поемат толкова тежест и толкова отворени в същото време. Дръжте се, дори и да ви е писнало. Не забравяйте, че всичко се крепи на вас.