0

Н амираме се в годината на Тигъра, който е интелигентен, смел, решителен и рисков играч. Всяко нещо, с което се залови, той върши с огромна енергия и ентусиазъм. Не обича наставленията, бюрокрацията и рутината. Живее, за да е свободен и да действа по начина, който смята за правилен. Предпочита да прави това, което той, а не някой друг смята за правилно. Наред с това обаче всеки период от лунната година си има съуправител, предупреждава кабалистът Ели Маринова. По думите й такива от средата на ноември до средата на декември са интелигентната, но пакостлива Маймуна и напереният Петел. При добро желание и от двете страни Тигърът и Петелът биха могли да постигат съгласие. Но отношенията с Маймуната, които по принцип са обтегнати, могат да доведат до големи неприятности.

Ето защо времето от 13 ноември до 12 декември за всички ни може да се окаже доста динамично и изпълнено с неочаквани обрати. Има вероятност паричните потоци да се движат по изненадващ начин, а мнозина ще получат отписани отдавна пари, дадени назаем. Други могат да спечелят от тото, лотария или други игри на късмета.

На фондовите борси също ще ври и кипи. В един момент можем да отбележим успокояване на пазарите, но в следващия да се случи някакъв колапс. В този период можем да очакваме и проблеми в политиката, финансите и социалната сфера, но и вземане на доста добри и работещи решения, които да доведат до бъдещо благоденствие за българите, показват изчисленията на Маринова. Но по какъвто и начин тези невидими енергии (описвани в миналото по приказен начин с характера на животните) да се проектират в живота ни, то знайте, че бурното и наситено с динамика и напрежение време ще засегне всички ни, независимо кой знак сме според Източния зодиак. Има опасност дори мъдрият и дипломатичен Плъх в един момент да си изпусне нервите, да направи грешен избор, да поеме неоправдан риск, който да го доведе до загуби, предупреждава Маринова.