0

Овен 21 март – 20 април

Започнете с най-важното, уредете базовите проекти и начинания и гледайте до обед да приключите с отговорностите. Следобед с навлизането на Луната в Козирог родените в първата декада ще търпят лишения, ще бъдат поставени в неприятни положения и е добре да не рискуват излишно и да не се занимават с важни професионални дела. Ограничете контактите. До обед на 26-и късметът е с вас, всичко може да уредите. Следобед сте в рисков период. На 27-и Марс навлиза в конфликтните ви Везни и заедно с Луна от Козирог са в тежък аспект със Слънцето на родените до 1 април. На 28-и не уреждайте имотни сделки. Каквото започнете на 29-и, ще бъде посечено. Секновене е, отсичане главата на Йоан Кръстител. 31-ви е слаб, а 1-ви вдъхновен с емоции.

Телец 21 април – 20 май

С действията си в този ден имате възможност да се окопаете и разширите на нови територии. Не отклонявайте покани и сами поканете тези, които може да са ви от полза в работата и в живота. Ден на базовите проекти. Добре е да се правят ремонти, да се започне градеж на нова дейност и на нови отношения. Създадените връзки ще са с голяма перспектива, ще ви носят защити и обезпечение. На 26-и се отварят възможности, които ще донесат ползи в следващите два дни. Нищо да не се отказва. На 28-и длъжници ви се издължават, но на 29-и всичко предприето ще тръгне наопаки, ще се провали и ще носи само разходи. Денят се свързва с отсичането главата на Йоан Кръстител. На 30-и действайте самостоятелно. На 31-ви печелят хората със самочувствие. На 1-ви с всеки ще се разберете.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в третата декада се изправят пред невъзможен избор. Луната ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Някои пътища ще се затворят, ще се наложи да планирате и организирате нещата наново, но вечерта ще е приятна и разтоварваща. Днес може да намерите мястото и обекта, на който ще се разположите и работите. Дано е повече за удоволствие, но и работата няма да ви се размине. 26-и е ден за активен отдих, а не за активен бизнес. Вечерта ви се обаждат с предложения, които ще ви насочат към строителни и обновителни действия. 27-28-и носят късмет и придобивки. На 29-и нищо важно да не се започва. На 30-и до обед постигате максималното, но след това навлизате в рисков период. На 31-ви позволявате да ви извадят от играта, а на 1-ви правите жест, който не се оценява.

Рак 22 юни – 21 юли

За вас този ден има своята светла и тъмна половина. До обед нещата се подреждат, радвате се на разбиране и внимание. Пътувайте по-рано, не отлагайте срещите си, ако искате да доминирате. С напредването на деня ще почувствате някакво напрежение и противопоставяне. Трудно ще се разберете с близките дори по маловажните въпроси, а на важните направо се зацикля. На 26-и важното свършете до обед, след това Луната навлиза в знака на опозицията ви Козирога и в отношенията ви ще се появи дистанцираност. От 27-и Марс навлиза в нехармоничните ви Везни и в живота ви се появява неприятен дразнител. 28-и е ден на притискане по всички линии, а на 29-и темпото и амбициите трябва да се намалят. На 30-и водете преговори, на 31-ви и 1-ви късметът е с вас.

Лъв 22 юли – 22 август

Какъвто и проблем да се появи, днес ще го разрешите. Пътувайте, водете преговори по имотни и наследствени дела, осигурете си ново убежище и позиция. Всичко, което постигнете и уредите, ще стане база, на която ще се развивате и надграждате в бъдеще. Семейството нараства, не оставяйте неразрешени проблемите в любовта. Венера върви ретроградно в Лъв и ви връща към стари връзки. 26-и е денят на феникса, стари връзки се възраждат. На 27-и участвайте в състезания и конкурси, ще водите в играта на всички нива. На 28-и длъжниците се издължават, правят се услуги и жестове на внимание. Предприетото на 29-и с голяма амбиция ще се провали. На 30-и влизате в ролята на шефа, събирате екипа. На 31-ви действате от позиция на силата. 1-ви носи лично вдъхновение.

Дева 23 август – 22 септември

Днес Луната от Стрелец е в конфликт с Меркурий от Дева. Ще се наложи да зарежете своите задачи и приоритети, за да се погрижите за чуждите. Може да се променят плановете ви за пътуване и да се окажете на съвсем друго място. Постарайте се да реагирате изпреварващо на променящата се обстановка. Оставяте една база и позиция, за да се окопаете или внедрите на друга. На 26-и правите услуги и участвате в ремонти. Важните преговори оставете за следващите дни. На 27-28-и Луната от Козирог и планетите от Телец образуват стимулиращи аспекти към Девата. Всичко предприето ще се уреди и ще носи ползи в бъдеще. На 29-и големите ви амбиции ще се провалят. Не искайте много. 30-и е ден за работа в екип. На 31-ви и 1-ви ще водите битки за постове, позиции и пари.

Везни 23 септември – 22 октомври

Свършете важното лично за вас сутринта, за да имате възможност следобед да обърнете повече внимание на исканията и нуждите на близките. Луната навлиза в конфликтния ви Козирог и до понеделник ще водите битки за позиции и бизнес интереси. Днес може да намерите тайни източници на сила и информации, които помагат да парирате конкуренцията, но някой прекратява почивката си. На 26-и важното свършете до обед, след това навлизате в тежък период до 29-и. От 27-и Марс навлиза в знака на падението си Везните и ви кара да се държите излишно агресивно. Помнете, любовта, а не агресията е вашето оръжие. На 28-и не преговаряйте по имотни дела. 29-и посича всяка амбиция. На 30-и постигате максималното и на 31-ви поставяте ултиматуми. 1-ви е балансиран и ведър.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес всеки на своето ниво може да намери тайни и явни източници на сила, ресурси и любов. Не пренебрегвайте нито една възможност, но и не искайте много. Съдбата ви дава достатъчно и то точно това, от което се нуждаете. Ден на феникса, възкръсват от пепелта на забравата стари връзки или възможности, които сте пренебрегнали като вариант. Добре е за начало на ремонти. Ако на 26-и започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока и се вслушвайте в желанията на тялото и душата. На 27-и постигате нещо желано отдавна, постарайте се. 28-и е ден за благотворителност. На 29-и нищо амбициозно да не се започва, ще се провали. 30-и е ден на колективни игри. На 31-ви се очертават сблъсъци на амбициите. 1-ви е ден на победа.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предприетото днес стабилизира и укрепва семейните и приятелски връзки, води ви в посока на личната ви мисия и амбиция. Възраждат се и отношения, които отдавна сте посипали с пепелта на забравата или нямате надежда да се променят. Ден на феникса, всичко е възможно, може да започнете отначало и да си дадете втори шанс. Започнете и изграждането на новия си дом. На 26-и тръгвате успешно в тази линия на действие и поведение, която е важна за бъдещето ви. 27-и е силен в юридически план, споразуменията ви с някого ще са дълготрайни. 28-и изисква от всеки от нас жестове на любов и признателност. Смирете страстите. На 29-и нищо важно да не се започва, амбициите ви се подсичат. На 30-и правите силен ход и печелите максимално. 31в-и и 1-ви са рискови.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес може да започнете ремонтни и строителни дейности, да привлечете подкрепа и финансиране, и да намерите терена, на който да се установите и да се чувствате комфортно. На първо място са семейните ценности, приятелите да почакат. Представете си с подробности това, което искате да постигнете като дизайн и оформление или като начин на живот и действайте активно в тази посока. С навлизането на Луната в Козирог навлизате в силен период. Ще определяте правилата, но още утре навлизащият Марс във Везни ще контрира действията ви и ще вкара агресивен елемент в отношенията. На 28-и смирете амбицията, а на 29-и нищо важно не стартирайте. На 30-и влизате в нов екип и намирате средата, в която да се чувствате добре приети. 31-ви застопорява, а 1-ви сближава.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Пътувайте към родните места и планирайте срещи с новите хора, които влизат в семейството ви. Срещнете се със сватовете, подновете роднински връзки и разрешете имотен спор. Неудобствата лесно се изглаждат. Проявете добронамереност и разбиране, денят е добър и за начало на ремонтни и строителни дейности. 26-и е ден за пътуване и подновяване на контакти. От 27-и навлизащият Марс в хармоничните ви Везни ви активизира, привличате нови партньори. 28-и ви вкарва в спонсорска програма. Някой ще се погрижи за нуждите ви, а и вие правите жестове. На 29-и смирете амбицията и нищо не започвайте. 30-и изравнява силите в юридически план. На 31-ви успехът е за работещите в екип. 1-ви е вдъхновен.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за пътувания и обмен на информации. Посетете близки и роднини, преговаряйте, търсете пътя на помирението и компромиса, направете отстъпки. Родените в третата декада са в рискова позиция, но още утре поне една грижа ще изчезне. Марс ще навлезе във Везни и вече няма да ви е в опозиция. Ще намерите нужния подход в една трудна ситуация и ще разрешите споровете. 26-и е ден на феникса, подновете стари контакти и отношения. Родените в третата декада трудно правят компромиси. От 27-и Марс вече не ви гледа в опозиция, поне един дразнител изчезва. На 28-и намирате подходящата за вас среда, започвате и нов проект. На 29-и е нужно смирение, амбициите ни провалят. На 30-и важното уредете следобед. 31-ви е рисков. На 1-ви някой създава шедьовър.

ЧРД

В лична година 5-ца приоритетите ви се променят. Може да намерите нова работа и да сключите нови договори от 15 септември до 6 октомври, когато Меркурий ще върви в директна посока в знака на Девата, а в периода от 9 октомври до 8 ноември Венера в Дева ще ви помага и в любовта. Не отклонявайте покани, уредете пътувания и гостуване в чужбина. Може са сключите договор и с чуждестранна фирма.

Родените днес до обед ще са прекалено емоционални и чувствителни, ще влизат в битки и разправии, ако им се засегне интересът, без преди това да са опитали да се разберат по мирен начин. Ще са извор на идеи, може да станат изобретатели, но друг ще опитва да печели от творбите им. Родените следобед ще бъдат по-уравновесени и първо ще мислят, преди да действат. С партньор, роден под Козирог, ще създадат прекрасна връзка и за работа, и за любов.