0

2023 ще бъде за вас лична година 3-ка, която ще донесе стабилизиране на нова равнина на развитие. Всичко, което предприемете сега до средата на май, ще носи късмет в бъдеще и ще пълни потребителската ви кошница. Реализирайте свой проект, започнете самостоятелна работа, изкачете се на нова позиция в бизнеса и на работното място. Сега е моментът да вложите целия си талант на водач и в политиката.

Родените днес със Слънце и Юпитер в Овен и Луна в Лъв са предопределени да властват в социума и да организират околните за обща работа и битки за територии на влияние. Винаги ще заемат лидерската позиция. Старайте се от малки да ги подкрепяте и стимулирате, а не да ги ограничавате и потискате. Тези деца ще оцеляват при всякакви битки и катаклизми. Партньор, роден под Лъв, ще им донесе щастие и любов.

Овен (21 март – 20 април)

За днес не се препоръчва пасивност, но с важните действия и инициативи трябва да се изчака. Не се претоварвайте, не поемайте нова работа и нови отговорности. Карайте нещата по степен на важност и помогнете на близките за реализиране на техните желания и нужди. Идете на тихо и спокойно място, проведете прочистващи тялото и душата процедури. Купете желан подарък. 1-ви събужда мощни сили в организма ви, с всичко ще се справите. На 12-и направете поне едно добро дело, обгрижете някого в нужда. На 3-ти Меркурий напуска Овена и в Телец ще работи само за пари. 4-ти е ден за съвместни инициативи и обединение в групи по интереси. На 5-и амбициите взимат връх над здравия разум. За 6-и се препоръчва умерена политика. На 7-и един ще почерпи, друг ще поплаче.

Телец (21 април – 20 май)

Важното за деня да се свърши до обед. След това амбициите да се тушират. Луната от Лъв сключва пречупващ аспект с Уран от Телец. След 15 ч. навлизаме в деня на сърцето и любовта. Амбициозните начинания няма да имат успех. Ще печелят тези, които работят активно за ближния, които помагат не само на думи. Направете едно добро дело, никъде не отивайте без подарък. До 2-ри на обед стъпвайте внимателно, не влизайте в конфликтни ситуации и словесни двубои. От 3-ти планетата на бизнеса Меркурий ще навлезе в Телец, а това ще даде възможност да печелите повече и да се устроите на престижна позиция. На 4-ти обединете ресурси и интереси с подходящ партньор. На 5-и контролирайте амбицията. 6-и е ден на съгласието, а на 7-и някой ще почерпи.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Ден с мощна енергетика. Който не може да се контролира и не си дава сметка за възможностите си, ще направи грешен ход и избор. Не давайте големи обещания. Не се претоварвайте и се изолирайте от негативни влияния и присъствия. Намерете време за активен отдих, оставете настрана голямата амбиция и обърнете внимание на най-близките си хора. Купете желан подарък. 1-ви е ден на голямата амбиция, лесно се отива към преразход на сили и средства. На 2-ри правете подаръци, дарявайте от сърце. 3-ти е ден на трансформация, нищо вече не е същото. На 4-ти родените в третата декада са водещи в екипа. 5-и идва с остри сблъсъци на интереси и позиции. На 6-и с всеки може да се разберете, а на 7-и идват предложения, които стабилизират и подкрепят.

Рак (22 юни – 21 юли)

Ден на високите енергии, с които трябва внимателно да се борави. Престрашавате се, казвате и правите това, което от доста време ви е в ума и движи амбициите ви. Бъдете внимателни, лесно се отива към прекалявания в исканията и притисканията към другите. Точната дозировка ще ви помогне да спечелите и извоювате предимства. Вечерта, където и да отидете, носете подарък. 1-ви води към върха хората с амбиции и таланти. На 2-ри правим избор повече със сърцето, отколкото с ума. 3-ти завърта колелото, доминиращото се срива, потисканото се изкачва нагоре. На 4-ти печели колективната игра и инициатива. На 5-и влизате в остри конфликти, а на 6-и опитвате да си върнете баланса. 7-и е денят на виното и камбаната, идват новини и съобщения, за които ще почерпите.

Лъв (22 юли – 22 август)

Днес Луната от Лъв е в брилянтен аспект към Слънце и Юпитер от Овен. Може да получите повече права и пълномощия или да упълномощите качествени хора, които да защитават интересите и амбициите ви. Поставете си високи цели и изисквайте повече от тези, които вървят редом с вас. Който не покрие критериите, ще изостане и ще напусне вашата група. Правите разбор на връзките. На 1-ви може да постигнете максималното, бъдете активни. На 2-ри колкото дадете, толкова и ще получите. На 3-ти промените са навсякъде, предстои благоприятна за вас рокада на постове и позиции. На 4-ти изберете своя екип и групата, с която ще действате и работите. 5-и е ден на агресивните апетити. На 6-и може да се споразумеете по всички парливи въпроси в бизнеса и в живота. 7-и е рисков.

Дева (23 август – 22 септември)

Ден на изкачване към върха. Важното е да сте с проверени хора. Влезете в екип на едномишленици, не правете компромис с разбирания и амбиции. Предстои рокада по върховете. Може да се сменят шефовете, но вашето място няма да се засегне, а даже напротив, ще станете ценен помощник и дясна ръка на някого. Вечерта посетете приятел в нужда. Отваря се каналът на любовта, не оставайте сами. На 1-ви подкрепете каузата на приятел и той ще ви подкрепи. На 2-4-ти Луната е в Дева в опозиция на Нептун. Трудно ще прокарате идеите си, но може да се окажете ценен човек за приятел в нужда. Късметът ще ви посети дори и личната ви муза да ви изостави. Сключете нови договори. На 5-и не участвайте в чужди битки. 6-и е ден на помирение, а на 7-и работете по заместване и ще спечелите.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Ден с активна и агресивна енергетика. Дозирайте нещата и не отивайте в крайности, за да не настъпите нечии интереси. Днес не може да си пасивен, но и прекалената активност е нож с две остриета. Намерете си мястото, балансирайте между желания и възможности. Вечерта останете в тесен семеен и приятелски кръг. Покажете и докажете любовта си с внимание и желан подарък. Разговорите ви на 1-ви дават сили и стимул за поемане в нова посока. На 2-ри участвайте в спонсорски инициативи. От 3-ти бизнесът ви потръгва, Меркурий вече не ви гледа в опозиция. За 4-ти планирайте събрания, действайте екипно. На 5-6-и Луната от Везни е в опозиция на Слънце и Юпитер и в квадратура с Марс. Проблемите са на всяка крачка. На 7-и бъдете активни и инициативни.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Днес Луната от Лъв е в конфликт с Уран и с рожденото Слънце на родените във втората декада. Може да ви настъпят по мазола, да ви поставят пред свършен факт и притиснат с неприемливи условия. В живота ви взимат връх тези, които сте поставили на пиедестал, независимо дали това е заслужено или не. Днес губите част от правото си на избор. Внимавайте при контакти и пътувания. 1-ви ви носи сила, но и предателства. Ограничете рискови срещи и пътувания. На 2-ри късметът идва следобед, участвайте в спонсорски дейности. От 3-ти ще имате вече нов конкурент. На 4-ти губят соловите играчи. Важното е да сте част от екипа. 5-и е ден на хищническите интереси, не очаквайте компромиси и няма да направите такива. 6-и носи помирение и изгодно предложение. На 7-и сключете нов договор.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес сте под въздействие на хармонични звездни аспекти. Важното е да не правите нестандартни и несъгласувани с партньора крачки и да изпълнявате поетите ангажименти. Приемайте предложения и покани, някой слага и вдига масата вместо вас и ви подкрепя в начинанията. Радвайте се на това, което получавате. Вечерта се опитайте да върнете жестовете, направете някого щастлив. На 1-ви имате повече свобода на действие. Посетете близък в нужда. От обед на 2-ри навлизате в рисков период. Очертават се проблеми с деца и родители. На 3-ти сменяме подхода, а може би и визията, ако се налага и поставяме ултиматуми. На 4-ти търсете закрила, влезте в защитена група и среда и си подсигурете гърба. На 5-и смирете апетитите. 6-и е ден на примирие. На 7-и уреждате дела и договори.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес в организма ни се събуждат неподозирани сили и възможности. Енергията Кундалини се изкачва по гръбначния стълб и ни помага да се държим изправено, независимо какво се случва наоколо. Не бива да сте пасивни, но и прекалената активност е губеща и вредна. Намерете златната среда в изявите, отношенията и намеренията си. Изливайте любовта и грижите си над другите. Навлизате в знаменателен период, в който ще получите пари и пълномощия и ще командвате парада. В интервала 2-4-ти Луната от Дева ще синхронизира действията си с Уран от Телец и ще ви дари с подкрепата на електората. На 3-ти Меркурий навлиза в Телец, няма да липсват и пари за амбициозните ви проекти. На 5-6-и се изправяте срещу тежка конкуренция, обединете силите си.

Водолей (21 януари – 18 февруари)

Денят е рисков, особено за родените във втората декада. Луна и Уран от господарските знаци Лъв и Телец сключва тежки аспекти с рожденото ви Слънце. Попадате под похлупака на нечии искания и претенции. Трудно ще направите самостоятелни крачки. Ще бъдете принудени да се съгласявате с нечие мнение и разпореждане. Внимавайте при пътувания. Не вярвайте на думи и обещания. 1-ви е тежък и рисков. Интересите ви се сблъскват с тези, от които сте си позволили да зависите. На 2-ри нищо амбициозно не започвайте, дарявайте от сърце. 3-ти изисква коренна промяна на външно и вътрешно ниво. На 4-ти съберете екипа, участвайте в общи сбирки и събрания. На 5-6-и за вас ще действа пръстът на съдбата, чакайте придобивки. 7-и ви изправя пред тридневен кризисен период.

Риби (20 февруари – 20 март)

Днес може да изкачите връх в амбициите, използвайки силата на тези, които държат важните позиции в живота, любовта и бизнеса ви. Дозирайте поведението си и не се противопоставяйте на авторитетите. Ако не е един, то друг ще доминира, ще определя правилата и посоката, в която ще се движите. Използвайте силата на по-силните, за да си уредите живота и положението си в обществото. На 1-ви си движете като риба прилепало за гърба на по-силните. От 2-ри навлизате в тридневен противопоставящ период. Ще искате едно, а ще става и ще получавате друго. На 4-ти вечерта поставете условията си. 5-и е агресивен. На 6-и е добре да се преговаря на равностойни начала. От 7-и навлизате в силен тридневен период. Ще се справите с всеки проблем и ще срещнете любовта.