0

Н авлизате в лична година 2-ка, идваща от 11 - числото на духовността. В тази година може да вдигнете нивото с по-духовни и артистични занимания, а не само с работа за пари и постове. В момента Сатурн е в съвпад със Слънцето ви. Предстои ви помъдряване, остаряване и усвояване на важни уроци. Започнете нови занимания, усъвършенствайте умения и дарби. Сега е моментът да намерите личното си хоби.

Родените днес на брилянтния аспект между Слънце, Сатурн и Луна ще получат подкрепа от родителите си, ще бъдат стимулирани в дарбите си от приятели, учители и спонсори. Подсъзнателно владеят окултни знания и може да упражняват голямо въздействие над околните. Ще е трудно да им се откаже каквото и да било. Много важно е да се посветят на общочовешки каузи.

Овен 21 март – 20 април

Днес се създават нови екипи, влиза се в преговори за нови дейности, сделки и договори. Родените в третата декада може да направят грешен ход и избор, но за останалите ситуацията е благоприятна за промени, преместване и пътуване. Направете огледи, консултирайте се със специалисти, работете в екип и не взимайте сами важни за бъдещето на семейството ви решения. На 11-и родените в третата декада да не поемат големи рискове. На 12-и печелят знаещите и добре информираните. 13-и е рисков и разболяващ, не поемайте чужда отговорност. 14-и е ден на промени. 15-и дава шанс на талантливите, явете се на конкурс. На 16-и не влизайте в спорове. Слънцето е в прегръдката на Сатурн. На 17-и нещата може да потръгнат, но в грешната посока.

Телец 21 април – 20 май

Меркурий вече ви гледа в пречупващ аспект от Водолея. Битката за информации достига върхова фаза. Който се постарае да бъде в час с промените и да получи навреме свежи новини, ще извади късмет и ще доминира в живота и бизнеса на останалите. Използвайте посреднически услуги и сами влезте в подобни роли. В следващите два дни ще водите тежки битки на всички житейски нива. Получените на 11-и информации ще помогнат в следващите дни да се справите с проблемите. На 12-13-и Луната ще ви гледа в опозиция и ще сключва квадратура със Слънце и Сатурн. Родители и деца си дават тежки уроци. 14-и е ден на трансформации и промени. На 15-и любовта ще стимулира родените в третата декада. 16-и идва с объркани сигнали, но на 17-и всичко си идва на мястото.

Близнаци 21 май – 21 юни

Днес ще намерите път към всяко сърце, ще уредите важни срещи и ще получите нещо отдавна желано. Символ на деня е колесницата на победата. Започнете печеливш проект и бързо ще си върнете направените инвестиции. Пътувайте, уредете срещи на място. Концентрирайте се повече върху деловите задачи. Проблемите ще дойдат от неравностойните връзки и от изневерите. От 11-и Меркурий ще ви гледа в хармоничен аспект от Водолей. Работата ви напредва, бизнесът се отпушва. На 12-и намерете време за проучване и събиране на информация. 13-и е рисков, ограничете контактите. 14-и е ден за реформи, нагодете се, не ги отхвърляйте. На 15-и работете само за личния си интерес, не се разсейвайте и не изневерявайте. 16-и носи конфликти, а на 17-и всичко ще се нареди.

Рак 22 юни – 21 юли

От днес Меркурий вече не ви гледа в опозиция. Бизнесът ви ще потръгне и в следващите два дни ще се намери начин да се постигне невъзможното днес. Съветът на деня е да се спазва законът и предписанията. Всяко излизане извън рамките на споразуменията ще ви вкарва в нови разходи и проблеми. Не обсъждайте имотни въпроси, но може да направите огледи на терени. 11-и е рисков за родените в третата декада. На 12-и получавате информация, помагаща да решите проблема. 13-и ви дава предимства, взимате своето и даже малко от чуждото. На 14-и разширявате територията си на влияние и подписвате нови договори. На 15-и постигате победа, печелите битка. 16-и е ден за любов, а в работата само разправии. 17-и в вкарва в опасно състезание.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес всяка инициатива ще е успешна. Разгърнете сили и възможности, уредете си лични и делови срещи, намерете начин да преговаряте и да търсите решение на всеки проблем. Нещата ще се подредят изгодно за вас и семейството ви. Дава се клетва за вярност и се постига разбирателство по всякакви спорни въпроси. Направете това, от което сте се притеснявали, и ще си решите проблемите. Уплътнете си максимално деня на 11-и, следващите два дни ще са тежки и проблемни и работата ви може да зацикли. Не планирайте рискови пътувания и делови срещи на 12-13-и. 14-и е ден за реформи, за поставяне на условия и ултиматуми. На 15-и преследвайте целта си докрай и ще я постигнете. За 16-и не планирайте срещи на екипа, а само такива на четири очи. На 17-и намирате решението.

Дева 23 август – 22 септември

Ден за подвизи и лични рекорди. Тествайте възможностите си, не се отказвайте от участия в престижни начинания, смятайки се за неподготвени. Днес съдбата ще ви даде шанс. Дайте всичко от себе си и ще се представите на ниво. Низ от случайности ще ви отведе на точното място. Добре е за пътувания, за планирани и непланирани срещи. Ден за лично изцеление, ще преборите страховете. На 11-и пътувайте, гостувайте и канете гости. 12-и е ден за търсене на достоверна информация, на верни и сигурни хора. На 13-и всеки се бори за кокала, а Девата го приготвя и предлага. Пазарете се. 14-и променя правилата. Родените в първата декада ще срещат проблеми и трудности на всяка крачка. На 15-и изневерите се разкриват и променят съдби. На 16-и работете солово, а на 17-и в екип.

Везни 23 септември – 22 октомври

Меркурий навлиза в хармоничния ви Водолей. Ще намерите начин да уредите финансирането на важен за вас и семейството ви проект. Денят е благоприятен за пътувания, за преговори и уреждане на покупко-продажби. Търсете директни контакти, не оставяйте друг да ви върши цялата работа. Родители и деца ще помогнат, но вашата намеса в решителния момент е много по-важна. На 11-и родените в третата декада ще получат подкрепа от родители и деца. Пътувайте, търсете информации на място. На 12-и лесно се усвояват знания и уроци, намерете и нови треньори. 13-и е рисков и конфликтен. На 14-и включете резервите на пълна мощност и на 15-и ще постигнете целта си. 16-и носи конфликти и юридически битки. 17-и ви среща с големите ви страхове и врагове.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Благоприятен ден за пътуване, за делови и семейни срещи, за проучване на места и терени и за предприемаческа дейност - кой както го разбира. Добре е за работа в екип и за планиране на съвместни инициативи. Ако в дадена посока получите отказ, не настоявайте повече, но ако ви поканят, проявете повече инициативност. Ден на изцеление, кръвта се пречиства, връзките ни също. На 11-и си уредете срещи с хората, с които ще действате в следващите дни. Нужна ви е странична защита на 12-13-и, когато Луната от Скорпион ще сключва тежки аспекти с планетите от Водолей и Телец. Децата тръгват по пътя си, не ги спирайте, намалете контрола. На 14-и е време за ремонти у дома и в отношенията. 15-и е ден за приключване, 16-и за солови действия, а 17-и за работа в екип.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ден на протегнатите ръце. Добре е за преговори, за срещи с хора, с които ще живеете и работите в бъдеще и по някакъв начин ще обедините средства и усилия за справяне с проблемите в този объркан свят. Всяка съвместна инициатива ще подпомага и двете страни и ще привлича подкрепа от трета страна. Дава се клетва за вярност, трябва да изпълните каквото обещаете. 11-и ви носи пътувания, придобивки и разширение в дейността, но и пренаселеност в дома. На 12-и погледнете всяка ситуация от друг ъгъл и проучете нещата. На 13-и лесно се влиза в конфликти. На 14-15-и се очертават изневери и проблеми във връзките. Вървите към приключвания. 16-и е ден за разговори на четири очи, груповите срещи са губене на време. На 17-и намирате решение на проблема.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес успехът е за тези, които са лоялни и коректни в отношенията с околните. Нещо може да ви изкуши да кривнете от правия път, да кажете и направите нещо нередно или директно да заблудите някого. Бумерангът ще се върне. Денят носи справедливост там, където някой се опитва да вреди. Каквото и да се случи, ще помогне да прекратите или да сложите в ред някои връзки. 11-и изисква честност в отношенията. Родените в третата декада се сблъскват с лъжи. 12-и е ден на поверителната информация. На 13-и нищо важно да не се започва, ограничете контактите. 14-и носи промени, нагодете се, не се противете. 15-е ден на творческото вдъхновение. Лесно ще довършите започнатите проекти. 16-и изисква самостоятелни действия, а на 17-и успехът идва при работа в екип.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Меркурий навлиза във Водолей. Ден за пътуване по възможност с наземни средства. Ще се справите с всяка задача, ще имате ползи от всеки проведен разговор. Сега е моментът да си стиснете ръцете за съвместна работа и живот. Бъдете чисти пред съвестта си и справедливи в отношенията. Ден за подвизи и рекорди. Родените в третата декада поставят условия и решават семеен проблем. 11-и е ден на лични победи и придобивки. Всяка среща ще носи късмет и ползи, пътувайте, гостувайте. На 12-13-и сте в неизгодна позиция и някой ще се възползва. Ограничете контактите. 14-и обръща палачинката, носи ви предимства и шанс да се окопаете на изгодна позиция. Приключвате важна задача на 15-и и получавате награда. 16-и е ден за солови акции, а 17-и за съвместни действия.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес може да направите крачката, от която в миналото сте се бояли и притеснявали. Осигурете си свобода на действие, пътувайте, излезте от ограниченията, които някой ви е наложил или сами сте приели като лично задължение. Мислете повече за личния си комфорт, за бизнеса и работата, от която ще изкарвате добри пари и ще се чувствате на мястото си. Ден на изцеление от старите рани. 11-и ви води към успеха и приятните връзки. На 12-13-и Луната от Скорпион стимулира Венера и Нептун от Риби. Вървите към запознанства и любов, внимавайте с изневерите. На 14-15-и ви действат ограничаващи и стопиращи аспекти. Ориентирайте се към приключване, към разпределяне територии на влияние, работа и живот. На 16-и проведете директни разговори без посредници. 17-и е успешен.