0

А танас Месечков ще заведе на романтична почивка в Рим своята половинка Кремена, където ще отбележат седмата годишнина от брака си. Това разкри пред „Телеграф“ танцьорът.

Обич

Наско не пропусна да направи любовно послание към жена си в социалните мрежи. Той сподели поредица снимки от сватбата и най- хубавите им житейски моменти и написа: „Днес отбелязваме седмата годишнина от деня, в който обещахме да бъдем заедно през целия живот. Всеки ден с теб, Кремена Месечкова, е приключение, пълен с обич, разбирателство и невероятни споделени моменти. Ти си светлината в моя живот и няма как да си представя бъдещето без теб до мен. През всички тези години сме изграждали нещо страхотно - нашия дом, нашите мечти, нашите деца и нашата любов. Благодаря ти, че си с мен във всички моменти - както в радост, така и в трудностите. Твоята подкрепа и нежност ме правят по-добър човек всеки ден. Пожелавам си още много x 7 и нека бъдем все така влюбени, като тийнейджърчета!“

Торта

Според Месечков седем години не са нито малко нито много, а са минали буквално като миг за него и жена му. „За годишнината Кремена ми обеща да ме обича още повече, макар че аз мисля, че няма накъде“, добави още той.

Доказателства за голямата им любов са двете им деца. И едва ли е случайност, че синът им Давид е роден именно на същата дата, на която е била и сватбата им. „Ние се оженихме на 23 септември 2016 г., а малкият се роди през 2019 на същата дата по естествен път като подарък за годишнината. Тази вечер ще имаме парти в детски кът, за да празнуваме рождения ден на сина ни, а утре заминаваме само двамата за Рим, майка ще помага за децата“, добави още Месечков.

За празника малкият ще бъде изненадан с триетажна торта с любимия му герой „камера мен“.

*Автор: Василена Маринова