0

64-годишната Мадона няма умора. Изпълнителката, която трудно може да бъде разпозната вече на снимките, пусна поредната провокация.

На снимките, които тя сама качи в Инстаграм, е с потник, под който се виждат яркочервените й гащички. Звездата, която вече не помни броя на пластичните си операции, се плези игриво. Визията й се допълва от очила на даскалица, с които се предполага, че трябва да изглежда по-умна. Точно в този дух са и коментарите под нейните снимки, на които особено по-възрастните й някогашни фенове реагират като бик на червено.

Певицата, която има 6 деца (две биологични и четири осиновени), не се притеснява от примера, който им дава. Тя поддържа младежкия си дух с връзки с мъже, които по-скоро са техни връстници, обича да експериментира. Сега тя е с нов цвят на косата – с тъмни корени и червени краища. Най-обсъждани обаче се оказаха синките по бедрата й, за които мнозина й завидяха, защото ги отдадоха на бурен секс. Последното й известно гадже е 29-годишният боксьор Джош Попър. Но не е много сигурно, че междувременно не се е ориентирала към нещо по-младичко, особено след като стана ясно, че с колегата й Малума са "станали изключително близки" по време на репетициите за дългоочакваното световно турне на Кралицата на попа. 

Инстаграм

*Автор: Цвета Дилова