0

Е ротичната танцьорка Пандора сподели пред „Телеграф“ шокиращи подробности от престоя си в ареста, след като книжката и колата й бяха отнети по обвинения, че е шофирала в нетрезво състояние.

“В панделата спах на метално легло. Една рамка и това е, нямаше матрак, нито завивка. Оставят те така и си сам. Изплаках си сълзите тези 24 часа”, сподели откровено тя. Според нея условията са повече от нечовешки в ареста. “Тоалетните дори не искам да коментирам, дадоха ми там един кроасан, но то в такава ситуация нито ти се яде, нито нищо”, обясни още тя. Със сигурност обаче това е поредното изпитание в живота й и перипетии, през които тя преминала. Защото животът й бил поднасял много. Само година преди това около същата дата непознат залива с бензин и подпалва колата й.

НЯМА ПРОШКА! Взеха колата на плеймейтка (СНИМКА)

Водка

В деня преди да я арестуват, точно си била купила нова кола, спрели я за проверка около 11 ч., след като била минала нотариус за прехвърляне на колата. “Нямах никакви очаквания и съмнения, че може да ми покаже алкохол. Дадох проба, тръгнах да си ходя, а след минута полицайката каза, че трябва да се върна, защото пробата ми била 2,42. Бях в шок, това е ужасно много, представете си. Трябва да съм изпила няколко големи водки. Не бях пила, но обясних че ползвам лекарства, нямаше резултат. Обица на ухото ще ми е и урок”, споделя искрено танцьорката. Сега вече историята е в миналото, след като излезли всички тестове, колата й е върната, книжката също. Лошото чувство обаче й остава. „Твърдо съм решена да съдя държавата за щети, за оронване на авторитета и т.н., защото аз специално помолих, като ме закараха в ареста, писмено, че не искам никой да бъде уведомяван, дори най-близките ми. А няколко часа по-късно медии, телевизии, радиа гърмяха с това какво е станало”, добавя още Пандора.

СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА: Плеймейтката с отнетата кола изригна, обвини ченгетата в шашма (ВИДЕО)

Топлес

Еротичната танцьорка не твърди, че е праведница, но знае къде е границата на всичко и определя себе си като добър човек. “Аз лошо на никого никога не съм направила“, казва тя. Думата, която я описва най-добре, е артист, удава й се да танцува, пее, а от известно време се изявява и като водеща на тв предаване. Първо в живота й идват танците. Още като малка била част от ансамбъл по народни танци и песни. Играели хора, ръченица, пеели. За да може да е самостоятелна и да изкарва сама пари,  става фриденс танцьорка по нощните клубове. Тогава на мода е известен еротичен балет. “В един град бях в провинцията, когато видях билборд на този балет. Едни супер яки секси мацки и си спомням, че си пожелах един ден да бъда от него“, спомня си тя. Само седмица по-късно ги засича в друга дискотека. Така става част от най-популярните еротични шоу програми у нас. Танцува топлес - но не стриптийз. “Не ме е срам от голотата, щом имаш хубаво тяло, няма от какво да те е срам. Но аз много добре знам къде да сложа границата между пошлостта и красивата еротика и не я прекрачвам”, обяснява тя. По повод обвиненията, че танцьорките по дискотеките са платени момичета, Пандора отговаря: “Има и такива. Никого не съдя - аз знам коя съм и какво съм, тези момичета трябва да внимават, защото като продадеш себе си, ставаш безинтересен”.

СЛЕД КАТО Я ЗАКОВАХА С ДРЕГЕРА: Пандора ще съди КАТ

Илюзии

“Аз продавам илюзия. Много от танцьорките го правят. Някои от тях са майки, имат семейства, след работа свалят сценичните дрехи и си отиват при децата, това е професия”, разказва тя. Разбира се, нощният живот има много изкушения. Предлагали са й всякакви суми за тялото й. „Беше много интересно, когато някакви хора започнаха да ми предлагат пари за носеното ми бельо, ползвани чорапогащи и др. Направо ми се повръща. Най-голямата сума беше 3000 лв. за носено мое бельо“, обясни тя. Няма така модерния онли-фенс, няма и намерение да го прави. “Не разбирам момичета, които си пращат половите органи на непознати за 20 лв. Мога да го направя само за някой мой любим”, споделя тя. Снимала се е секси, полугола, с топлес лепенки и няма срам от голотата. Първата й еротична сесия била преди 10 години в студио в София, нямало притеснение. Станало от първия път.

Змия

Освен че танцува, хубавицата и пее. Пее за кеф, но мечтае да стане популярна певица. Вече има записани четири песни. В момента прави своя собствена шоу програма, включва в нея еротичното шоу на Пандора, 10-килограмов питон и огньове. Псевдонимът Пандора идва в живота й напълно естествено. „Една нощ след участие съм разхвърляла всички еротични дрехи, сценични костюми и аксесоари в съблекалнята на клуба и влиза едно момиче и казва: леле, тук е като кутията на Пандора и така ми тръгна това име“, споделя тя. Иначе по паспорт е Биляна, заради турските си корени има и друго име – Мелек. „Много искам да го сменя и да стане такова по документи, но в България това е дълъг процес“, обяснява тя.

Печели силикон и съпруг на конкурс

Пандора печели силиконовия си бюст и съпруга си на конкурс за красота. Атрактивната мацка е носителка на титлата Бест Еротик Модел. „Голямата награда беше силикон, сложих го година по-късно, защото ме беше страх от операции и болници. Но на конкурса открих съпруга си. Запознах се с една моя голяма любов там, с него после се оженихме, но за съжаление сега сме разведени“, лаконично обяснява тя. В биографията й са записани участие в над 30 конкурса, три корони и над 20 ленти от специални награди.

Отмаря със сауна 

Когато има време, хубавицата обича да релаксира в СПА центъра. Любими са й сауната и парната баня. Обича да седи сама. Времето, което прекарва по клубове и дискотеки като танцьорка, й тежи. “Сега имам нужда да си почивам сама. Оставам вкъщи или ходя на СПА. Това е най-любимото ми. Ходя на фитнес няколко дни в седмицата и се храня здравословно. Дори се научих да готвя по фитнес рецепти“, разказа тя. 

*Автор: Василена Маринова