0

П овечето хора свързват високите температури с горещи страсти. Tоплото време има тенденция да ни тласка в чуждите прегръдките и допринася за повишаване на сексуалната активност. В пика на летните жеги сексът може да се превърне в доста лепкаво предизвикателство.

Добре е да имате предвид някои фактори, които са предпоставка за успешен летен секс: ако нямате климатик, добре е да сложите вентилатор до леглото си или отворете прозореца. Не забравяйте да се хидратирате. Пийте вода преди, след и дори по време на секс, не чакайте момента, в който да се чувствате пресъхнали.

Стоящо куче

Запасете се със слънцезащитен фактор или просто избере някое местенце на сянка, ако сте решили да се насладите на секс на открито. Имайки предвид тези съвсем прости препоръки, може да изпробвате някои пози, подходящи за горещите летни дни. Такава например е „стоящо куче“. Тази поза позволява на вас и партньора ви да се насладите на плътен секс - важно е и двамата да стоите прави, вместо да сте притиснати в чаршафите, ще получите много повече въздух, който циркулира около телата ви и възможност да не сте прилепнали един за друг, което ще ви даде повече прохлада.

Опитайте и „пеперуда“. Това е друг поглед над „мисионерската“. Тя позволява на жената да лежи с гръб върху повърхността, чудесен момент да полегнете на нещо хладно и плоско като маса или каменен плот.

Вана

Поза „русалка“ е една от най-предпочитаните сред влюбените, които обичат да палуват във водата. За да я изпълните, е достатъчно да застанете срещу любимия, да увиете ръце и крака около тялото му и да се отдадете на страстта. Сексът под душа също е много подходящ за летните жеги. Оставете хладката вода да се стича по телата ви. Под душа трябва да сте прави. Тук лоша шега може да ви изиграе разликата във височината. Ако имате вана, накарайте го да седне в нея и да разтвори краката си широко, а вие седнете с лице към него. Това ще ви позволи да контролирате ритъма и темпото, докато телата ви са в полувъздушно положение.

Лъжица

„Ездачката” дава свобода на действие на жената, освен това телата на партньорите са на разстояние едно от друго, което я прави подходяща за лятото. В тази поза любимият ви е легнал по гръб, а вие сте седнали отгоре с лице към него. Летните месеци са подходящи да опитате поза „лъжица”. Тази поза е изключително мързелива, но носи невероятни усещания. Това я прави особено подходяща за практикуване през горещите летни нощи. С минимум усилия можете да постигнете максимум удоволствие! Просто легнете на една страна, докато партньорът ви е зад вас, и се наслаждавайте на страничното проникване.