0

С ексът край или под елхата може да е отговор на напрежението по празниците, но и да осигури върховен кеф, който не се случва толкова често, отсичат експертите.
Празниците понякога могат да ни стресират, категорични са сексолозите. Безпокойството и напрежението могат да развалят почивните ви дни. Ако вие и вашият партньор сте се изнервили от прекаленото суетене около празниците, не забравяйте, че сексът е едно от най-добрите средства за подобряване на настроението.

Шибари

Коледните светлинки могат да се превърнат в прекрасен еротичен аксесоар. Използвайте коледни лампички, за да се завържете и превърнете във върхово изживяване отвързването.

Сега е най-подходящият момент да опитате един по-опростен и не толкова ангажиращ вариант на шибари -  еротично японско изкуство на завързването.
Пригответе вкусна (коледна) вечеря, запалете свещи и  красете тялото си с коледни светлини.

Голото тяло, обгърнато със светлинки, ще е повече от омагьосваща визия за вашата половинка. Асоциацията на завързване ще увеличи желанието му.

Не забравяйте, че разнообразието в секса е един от главните способи да задържим интереса на любимия. Светлините и голотата са еротични стимулатори за мъжете.

И ако дамите се притесняват да правят секс на светло, мислейки си, че все нещо им има - я на килограмите, я на визията, то повечето мъже избират да имат цялостна видимост. Това определено ги възбужда.

Светлината и възможността да се любуват на женствените форми и интимните пози, с които можете да го изненадате, ще бъдат онази характерна фалшификация, която ще придаде усет на вечерта и може да я направи незабравима.

Сексолози са открили, че светлината спомага за отделянето на тестостерон при мъжете и това доста ускорява желанието им за полова приятност с половинката.

Светлинната терапия, която намира приложение при лекуване на меланхолия, може да се употребява дейно при лекуване на хора с проблеми с ерекцията и постигането на удовлетворяващ секс.

Ако желаете да съчетаете положителното въодушевление на празниците с доста нараснало либидо, не акцентирайте на алкохолните питиета, а на вярното осветяване в спалнята, хола, банята и на всички места, където възнамерявате да правите секс.

Ако се притеснявате от тялото си и за вас прекомерната светлина е табу, просто облечете еротична нощничка или дреха, в която се чувствате секси, и легнете до елхата.

Развоят на нощта ще ви даде насоки по какъв начин тя да продължи и може да се получи една наистина запаметяваща се вечер.

Чорапи

Традиционният подарък под елхата - топлите чорапи, лесно може да се окаже особено подходящ и в сексуална посока.

Изследванията показват, че жените са по-склонни да получават оргазъм, ако краката им са доста топли, така че каквато и позиция да изберете, не сваляйте чорапите или  пантофите от краката.

А с тях нещата могат да придобият и допълнителен сексапил, особено ако чорапите са по-високи и подчертава страстните женски бедра, съветват сексолозите.