0

У добно легло, меко спално бельо и правилни дрехи за сън - ето това е точната рецепта за пълноценна почивка! Съвършената визия, осигуряваща комфорт, ще бъде водещ акцент за модните дизайнери, които ще сюрпризират пазара с качествени материи, семпъл вид и пастелна гама.

Хигиена

Пижамите са предназначени за релаксация, следователно техните размери и форма не бива да пречат на свободните движения. Изборът на тъкан, която отговаря на изискванията ви, е първата стъпка - опитайте се да заложите на мек, еластичен и приятен на допир плат. Нашият съвет е да закупите дишаща материя. Хигиенните й свойства трябва да бъдат на високо ниво, а също така и самата изработка, тя от своя страна ще гарантира по-дълъг живот на дрехите, запазване на линиите и цвета. В това отношение ленът е най-препоръчван. Най-търсени обаче са комплектите, изработени от 100% органичен памук.

Известен факт е, че той осигурява отлична вентилация, пази хлад през лятото и затопля през зимата. Ако сте с по-чувствителна кожа, насочете се към колекциите, базирани на бамбук. За идея по-елегантна и секси визия - към сатена и коприната. Видът на пижамата - къси или дълги панталони, горна дреха и т.н., зависи от сезона. Разбира се, не всеки обича да прекалява, затова много често и мъжете, и жените залагат на тениски с къс ръкав.

Ново

Семейни пижами на хоризонта! През 2023/2024 дизайнерите ще зарадват любителите на модата с нестандартни предложения за мама, татко и децата. Еднакъв плат и дизайн ще обединят фамилията, а мнозина ще се възползват от идеята за тематична фотосесия в домашни условия. Водещи са наличието на два контрастни цвята, декорация, вдъхновена от животинския или растителния свят като мечета, кучета, котки, цветя и още. Сред хитовите цветове се нареждат черно, бяло, сиво, розово и жълто. Нюансите са пастелни, без ярко насищане.

За дамите и господата, които обичат лукса, сатенените предложения приличат на ежедневни дрехи, това, което ги разграничава от гардероба за деня, са широките форми, както и наличието на нежни допълнения - ленти, връзки и копчета. При тях търсени са по-специфичните оттенъци като сив графит, масленозелено и цвят шампанско.

Важно е да изберете перфектния модел спрямо личните си предпочитания за визия, качество и комфорт. Само по този начин ежедневната употреба ще ви носи удоволствие.

Перете на ниски градуси

Един от многото съвети на дизайнери, а и домакини с опит е да перете дрехите си на ниски градуси - по възможност 30°C. Топлата вода е най-големият враг на цветните дрехи. И въпреки че през настоящия сезон на мода не е ярката гама, това не означава, че насищането ще остане, ако не прилагате правилата за точна поддръжка. Изберете щадяща програма, а за допълнителна сигурност използвайте така популярните през последните няколко години кърпички, които улавят цветовете. Някои хора погрешно вярват, че поставянето им ще защити останалите дрехи в барабана. Но това не е така - ако температурата е твърде висока, освен кърпичката ще съсипете и дрехите си. Затова е най-добре да не рискувате.