0

С кандалите между Шакира и бившия й мъж Жерар Пике имат интересно парично изражение. Интересът към колумбийката с арабска кръв постоянно расте и тя вдигна парсата.

Според актуалния ценоразпис на певицата, ако някой поиска тя да пее на частното му парти, трябва да се бръкне с 300 хиляди долара на час, съобщава Marca.

УГА-БУГА: Суеверия и култове управляват Холивуд!

Тарифата е скочила със $100 хил. от началото на годината. Шакира не отбива мераклиите, въпреки че състоянието й се оценява на над 200 млн. долара.

Парите променят като с магическа пръчка отношението на известните личности към творческите им изяви.

Рекорди

Наемането на световна звезда като Адел е лесно, стига човек да може да си го позволи. Има утвърден списък от 20 промоутърски агенции, които предлагат всичко и за всеки вкус. На тезгяха са и динозаври като „Ролинг Стоунс“. Удоволствието да забият най-известните си парчета на частно струва малко над осем милиона долара, като това е само твърдият хонорар без разходи като транспорт и настаняване. Четири пъти по-евтини са колегите им от „Айрън Мейдън“, които в най-актуалния си състав взимат по два милиона за участие. 

Поне осем милиона долара иска най-богатата певица в света Риана. Родената в Барбадос изпълнителка е разредила участията си покрай раждането на второто й дете и нейното присъствие на купон трябва да се планира с години напред. Риана е много популярна сред каймака на обществото с бутиковите си изпълнения за годежи, като за тези случаи тя е приготвила китка от хитове, включващи „Чадър”, „Руска рулетка”, „Диаманти” и т.н. 

Звучи невероятно, но сензацията Тейлър Суифт не отказва лични покани. Според каталога на Warble Entertainment Тейлър струва поне три милиона долара, за да се появи на живо. Певицата го прави още откакто навърши 16 години. Суифт приема малко ангажименти, като освен твърдия хонорар мераклиите трябва да платят разходите за транспорта с личния й самолет. Суифт е популярна сред паралиите от района на Югоизточна Азия. 

Тарифи

В каталога на Celebrity Talent International Бритни Спиърс и Марая Кери са включени с твърди мизи, започващи от кръгло един милион. Допълнителните харчове и за двете обаче са много сериозни. Марая Кери има много високи изисквания към чартъра, с който ще лети, както и към кетъринга преди и по време на самия ангажимент. До избухването на войната в Украйна Марая Кери бе един от най-популярните гост-изпълнители на купоните на руските олигарси. 

В много широки граници е хонорарът на кралицата на попмузиката Мадона. За свое появяване Мадж иска минимум 1.5 млн. долара, но мизата може да скочи до пет милиона в зависимост от опциите. Тя има много участия по купони особено през летния сезон в Европа. Любимата й дестинация е Ибиса, като там тя дава всичко от себе си и присъстващите никога не съжаляват. Тези са обаче и участията й в по-ниския й ценови клас. 

Според lambgoat.com, ексклузивно участие на „Куин“ може да се договори срещу хонорар от два милиона долара. Сходна цена е обявена и за участие на ветераните от „Игълс“.

Тихо и полека хонорарът на Джъстин Бийбър се е покачил с 500 хил. долара и вече е достигнал до 2.8 млн. Повишението се е случило след края на пандемията от коронавирус. Бийбър, както и колежката му Тейлър Суифт са изключително популярно присъствие на частни милиардерски партита в източното полукълбо. Той вече има няколко посещения в свръхбогатото Кралство Бруней. 

КИНОДИНОЗАВРИ С МЛАДИ БУЛКИ: Холивудските бракове с огромни разлики в годините!

Популярният изпълнител и композитор Ед Шийрън също не отказва частни ангажименти, като иска поне 3 милиона за визита. За малко над 1.5 млн. долара изнася ексцентричен спектакъл най-актуалната носителка на „Оскар” Били Айлиш. Над два милиона иска Бионсе. Тя подхожда много избирателно по отношение на ангажиментите си, но затова пък казват, че е много впечатляваща на живо. В ценовия сегмент между 500 хил. и един милион долара се котира участие на рапъра Дрейк. 

Срещу сума между един и два млн. долара на тузарски сватби със свои парчета участват Адел и Джон Леджънд. В малко по-ниския ценови сегмент са рапърките Карди Би и Ники Минаж. Всяка от тях взима по половин милион долара, като първата си доработва и в  платформа за възрастни.

Оратори

Вbusinessinsider.com отчита, че певците не са единствените желани звезди. Изключително висока скорост набира модата за наемане на известни личност като мотивационни оратори на частни корпоративни и политически събития. Така актьорът и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер може да бъде привлечен за участие срещу хонорар в интервала от 200 хил. до 250 хил. долара в зависимост от събитието. 

За същата сума договарят своето участие на частни събития бившият президент на САЩ Бил Клинтън и бившият британски премиер Тони Блеър. Обикновено участието на известен бивш политик включва кратка реч, която е съобразена със събитието. Малко по-евтино излиза бившата баскетболна звезда Меджик Джонсън. Неговият хонорар е 100 хиляди, но към тази сума трябва да се добавят и ВИП транспортни разходи от дома му в Лос Анджелис.

Юън Макгрегър опипвал жена си пред камера

Актьорът Юън Макгрегър съобщи, че животът му тотално се е преобърнал и вината била на т.нар. координатор на интимността в контактите му със съпругата му актрисата Мери Елизабет Уинстед, съобщава CNN. 

Двамата играят заедно в сериала „Джентълмен в Москва”, където Макгрегър, който се прочу с ролите си в „Трейнспотинг” и „Междузвездни войни”, играе граф Александър Ростов. 

Сериалът разказва за живота на руската аристокрация. Макгрегър и Уинстед, които са женени от 2022 година и имат едногодишна дъщеря, трябвало да играят разголени и да симулират секс пред камерата. Но това далеч не било всичко. 
Актьорът трябвало по команда да опипва пред всички голата си жена. 

КЕФ ЦЕНА НЯМА: Годежните пръстени мерят любовта!

„Чувството беше странно и неприятно. През цялото време се питах „Какво правя пред всички тези хора, които ни зяпат, и защо трябва да сме голи? И трябва ли изобщо да сме голи?”, казва той. 

Макгрегър нямал проблем със собствената си голота, но си изпуснал нервите, когато присъстващите на снимките започнали да му дават съвети как точно да опипва жена си.

Конър Макгрегър в римейк на култова лента 

В кината в САЩ тръгна дългоочакваният римейк на хитовия екшън от 80-те години на миналия век „Крайпътна къща”. В оригиналната продукция главната роля на боеца с голямо сърце се изпълнява от Патрик Суейзи. В римейка ролята на пенсионирания ММА боец Далтън се изпълнява от Джейк Гиленхол, който раздава юмруци наляво и надясно. Той минава през зверска програма с хранителен режим и тренировки, за да се превърне в планина от мускули.

В ролята на злодея влиза истински ММА боец. Това е многократният световен шампион и легенда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър. Любопитна подробност е, че Суейзи и Гиленхол са се познавали и дори са играли заедно във филма „Дони Дарко“. Суейзи почина през 2009 г. от рак на панкреаса.

Упи Голдбърг отслабва с хапчета

Актрисата Упи Голдбърг призна, че е била принудена да се тъпче с хапчета за отслабване, след като загубила битката с килограмите. Тя се стреснала, след като стрелката на кантара ударила 135 кг. Тя опитала какво ли не, но не успявала и накрая се предала и се натъпкала с хапчета. Свръхтеглото било натрупано по време на дълъг болничен престой.

Голдбърг останала прикована на легло, докато се борила с тежка пневмония, последвана от сепсис. Лечението било със стероиди, които провокирали трупането на килограми.