0

П риет ли е Папи Ханс в състава на братя Мангасариян или очите ме лъжат? Кремавото сако, с ревери криле на гларус и карамфил в бутониерата могат да бъдат причислени още към изпълнителите на стари градски песни, но смятам, че и те биха се замислили да го направят. Зализаната прическа е още един атрибут на културите, които описвам, а отрупаната маса ме кара да съм силно уверен в думите си. Косата освен зализана, приключва суетното си пътешествие в малък, невинен кок. Мога да запиша час на приветливия ми приятел и да поговорим за естетическото му залитане. Дотогава предписвам въздържание от гледане на стари ленти с надпис XXL, някъде там може да се корени модното прегрешение, с което аз не съм съгласен.

Зейнеб и нейният сукман

Стават грешки, така е, но Зейнеб не е момиче за в черно и бяло. Познавам душата й, която е нежна като глухарче и цветна като дъга. Тогава къде са тук тези характеристики, с които предполагам, всички я свързват? Сукманът, може би модната й връзка с Ориента, би вървял добре в гардероб на по-зряла жена. Едрата шарка, от която е обхванат текстилът, ми е неясна, разхвърляна, направо ми идва да залея всичко със зелено мастило, все едно Баския ми е бутнал ръката, уморен от модната скука навсякъде. Чантичката на Зейнеб е твърде малка и не импонира на грандиозния сукман. Сандалите може да са комплект към облеченото, но аз бих ги държал по-далеч от него.

Борисова и Терзийска шик в разнообразието!

Номинираната за Бизнесдама на годината 2023- Evolution, Камелия Терзийска буквално цъфти в тази прекрасна лятна рокля. Бялото се подсилва от изключителния фон, а маковете плуват в безбрежието на плата. Преуспялата дама е съчетала всичко да е в тон с цветния парад - от чантичката до обувките. Харизмата й допълва цялото старание и съставлява финалните камбани в този избор. Дизайнерката София Борисова е стилна по един класически начин. Тук наблюдаваме едно оттегляне от концепцията за булка, тя е еволюирала също в грим, прическа и светско поведение, което заслужава аплодисменти.

Ерген до ергена

Дан, дан, дан - отеква в очите ми това бяло, сякаш отделение гинеколожки са си дали лятно парти. Вляво - каква подходяща позиция, Виктор разпищолено е разкрил телце, като е застанал в поза, все едно позира до Грета Гарбо.  Постановката на ръката и пръстите му показва „копие под индиго“ на жестове между фен и знаменитост, когато се селфират. Евгени, моят отскоро прочут адаш, също в бяло, си е поставил шалче, но на мен то ми изглежда като компрес с хардал. Хубава мъжка компания, липсва някой розов бански за разнообразие. И отново дан- дан- дан, нещо в средата ми показва, че трима мъже винаги са по-добре от двама. Или поне от двама мъже и половина.

Глория и Ивана

Дънковото яке на Ивана преподписва модната й декларация, според която тя е в началото на своята кариера. Не мисля, че жени трябва да носят дънкови облекла, особено такива с бродерия. Това наистина не е модно. Под него певицата е поставила черна блуза с дантела, а тя изисква по-благородна текстилна компания. Панталонът не се връзва с дънковото обстоятелство, сигурно й е станало студено и го е взела назаем от Стояна.  Опитът за световна елегантност потъва в зародиш, ако приемем за неестествен фон на роклята керемидите и чардаците зад нея. Металните проблясъци не правят ситуацията по-добра, те само подчертават, че за модна икона трябва повече старание и опит.