0

Н е мога да схвана еднозначната концепция на това, което виждам. Тони Дачева вибрира от ламе и бродерия до плантация от златни и черни балони. Такива всъщност не съм виждал и на сватба в Пазарджишко, където съм живял. На всичкото отгоре тежката артилерия от цветове продължава по стената в качеството им на спихнало се звездно небе. В прегръдката на това звездата на попфолка изглежда доволна, чак весела. Представям си покойния проф. Вучков как би се провикнал злъчно - аба, аланкоооолу, с няколко о-та по средата. Разбирам, че борбата за внимание е безмилостна и жестока, борбата, както казват е епична, но какво тук значи някаква си личност, Тони дали изобщо разбира в каква модна каша се е забъркала. Както казват в имотния бранш - балонът ще се спука, а тук за пукане има десетки. Нейсе.

Боже, вземи си всички кожени ботуши

Не мога да отрека, че Катя от „Ритон“ е с перфектната прическа. В случай че е разпоредител в някое вариете, тя би била обожавана и насърчавана. И въпреки сарказма ми прическата си е симпатична, макар цветът да е като на нафтова печка след пожар. Бих одобрил моментално роклята без прилежащите й ботуши. Господи, защо си струпал всички зимни ботуши в България и защо все на естрадни звезди... Здравко е здраво стъпил на земята. Перфектна визия, ако беше конферансие на „Пирин фолк“, но защо да подценяваме приятния иначе конкурс. Като се усмихвам, че „едно зло не идва само“, на терена е и Мартина - момиче със стил в музиката, но очевидно немного в модата. Красивите крака тук са подчертани с кожена пола и стилни обувки. Блузата изглежда като прокъсана от дървени щипки, но кой забелязва в тази жега. Поздрави от Малдивите.

Малина, стягат ли те панталоните под мишниците

Добрата ми приятелка Малина е застанала като наклонената кула в Пиза. Въпреки този конфуз певицата е схванала основното правило на своя жанр, че е важно пъпът да е отвън. Това, че пъпът й е хвърлен в Пиза, узнавам чак сега. Не знам дали размерът на пуловерчето е 7/8, но със сигурност с него ще я харесат в едноименната телевизия, например при Сценаристите. Да каже, че аз я пращам... Както се казва в един отдавнашен виц - много хубави панталони, само дето малко ви стягат под мишниците. С Малина винаги е забавно, особено ако не сте придирчив към сглобяването на цветове и кройки. Чантата и кецовете си подхождат толкова, колкото ако поставят в едно студио Сашка Васева и Риана. 

Дяковска - сладка с позата, но не и с дозата

Брех, каква фантазия в минор представя госпожица Дяковска. Ама сигурно е била на почивка в Австрия, за да се облече като пенсионер от Виена, разполагащ с имот на Грабенщрасе... Тази фантазия носи два цвята - може да бъдат сравнени с цветове на канче за турско кафе и чиния Розентал, престояла в бабините им виенски ракли от оттеглянето на онзи с мустачките. Косите дяковски са емблема и висш сексапил, харесвам ги, воистина, и бих искал да притежавам такива, когато ме хване ток. Позата си иска дозата, а тя издава сякаш певицата изпълнява традиционни тиролски песни. Гаджето ми, който е от онези краища на света, с нахалство казва, дай да поканим госпожицата на Октобер фест с нас. Той защо ли си мисли, че ще отида?

Мариана Маринова - отличен 6 по стил

Светъл лъч в днешната класация, направо слънчев удар. Роклята е наистина извънземна по най-земния начин, който съм виждал. Може би, защото е носена от Мариана Маринова или защото само един Скорпион може да придаде на дреха такъв шик. Прехласнат съм по дизайна и по цвета на дрехата. Те покоряват с изтънченост и необичайност. Самата Маринова ни въвлича в приказно пътешествие от тафта, по което има малки изворчета, вулкани и извивки, в които се губим или намираме. Ако бях жена, щях да си поръчам такава рокля за 50-ата ми годишнина, но тя е чак след няколко години.