0

Дамите разполагат с няколко трика, които ги превръщат в забележителни през топлите месеци - разходка с изрязан и секси бански костюм край брега, обиколка на висок ток в по-късните часове и, разбира се, дръзкият дрескод в действие или, иначе казано, наличието на няколко топмодела в гардероба. Изчистените предложения от подиума и улицата са предпочитани от представителките на нежния пол по две причини - създаването на елегантна и стилна визия, както и възможността за различни съчетания без цветови ограничения.

Стил

Особено популярни са топовете, които оставят коремната зона открита, но в горната си част представляват поло с изрязани ръкави. Яката може да е по-масивна или попска, формата не бива да ви притеснява, тъй като през предстоящия сезон се използват леки, меки и пропускащи повече въздух материи. Ако визията ви се вижда една идея скучна, то може да заложите на модел с връзки. Ако са разположени в задната част - воала, ще провокирате интерес и сред жените, повярвайте. Ако обаче са отпред, пригответе се за закачливи коментари. Подобен дизайн подчертава бюста, разкривайки повече плът от обикновено. Последният ред и панделката са разположени точно под чашката, повдигайки я. И ако голотата не ви притеснява, то защо да се придържате към черното например… Купете си жълти, розови, зелени или лилави топове. Лято е, всичко е позволено!

Макси трик

Топпотник и клуб - това е точната рецепта за щура лятна вечер. Ако имате пищен бюст или силиконови импланти, възползвайте се от моделите, които са направени от много камъни или пък декорирани със свръхблясък. Съчетайте горното с кожена пола или панталон от деним. Истината е, че покупката на подобен модел може да ви лиши от иначе задължителните бижута - обеци, гривни, колиета, пръстени, диадеми и т.н. Трябва да знаете обаче, че част от тазгодишните предложения са прозрачни или силно подчертаващи тялото. Този детайл определено не е в плюс на момичетата извън размерите на ХS, S и М. Ако сте с наднормено тегло, но твърдо сте решени да излезете с разголен топ, използвайте мрежа за прикритие. Така ще скриете несъвършенствата, от една страна, но ще подчертаете вкуса си, от друга.

Бизнес и гол корем - абракадабра от модните диктатори, през 2023 година и това е възможно. Тук обаче дължината е идея по-надолу, а извивките на показ - лек намек за дива женственост. Хитови са по-пастелните нюанси, като моделите не се характеризират с допълнителна декорация. В този случай водещи могат да бъдат наличието на яка, дългият ръкав, евентуалният цип или копчета. В офис атмосфера най-добрата стъпка е съчетанието на къс топ с панталон или пола с висока талия.

Каквото и да изберете, подчертайте външния си вид с усмивка и доза самочувствие, така успехът и комплиментите са гарантирани.

Цветна дъга през юни и юли

Бяло, зелено, розово, лилаво, жълто, оранжево, синьо - и всичко това в един артикул! През предстоящите юнски и юлски дни ще имате възможността да се потопите в шарената палитра на екстравагантни съчетания, повечето от които ще бъдат фаворит в морските курорти, изобилстващи от плажни барове. Шоколадовият тен отлично ще пасне със свежата гама, особено ако към покупката на топ прибавите риза или забрадка в същия десен. Не се колебайте да попитате за комплект в бутика, често елементите от цялостната “уоу” визия са разпръснати, но дамите отлично знаят, че красотата изисква време.