0

Е дно от популярните клишета гласи, че средностатистическата жена се влюбва седем пъти годишно, от които шест в обувки. През есента дизайнерите ще провокират вихрушка от емоции, представяйки своите нови колекции боти. Елегантната линия, която ще бъде доминираща, този път ще украси витрините в пастелни цветове, а според желанията на купувача с топъл или студен оттенък.

Връх

Обувките с остър връх продължават да са №1 за по-официални поводи, стотици жени са успели да ги наложат и във всекидневната си визия, а причината за това е удобният ток. Забравете за тънката и висока извивка, ботите продължават да се характеризират с усещането за стил, удобство и красота. Обикновено моделите в това направление са с цип или директно се нахлузват – тип “чорап”. А ниският и често дебел ток създава комфорт, който не уморява краката и, разбира се, издължава фигурата. Когато става дума за професионална визия, имате редица предимства, най-голямото от които е използваният при изработката на ботите материал. Ако сте идея по-елегантна натура, то това е кожа. Ако искате да впечатлите присъстващите и в същото време да усещате, че се разхождате боса – плетките са вашето решение. Нашият съвет е да изберете по-неутрална палитра.

Класика

Ако средата, в която творите, е луксозна, а следователно и видът ви трябва да бъде такъв, припомнете си класиката в лицето на черната кожа. Противно на очакванията, тук моделите са с ниска подметка или със съвсем незабележим ток. Това, което ги прави уникални на пазара за малките детайли, които не могат да се срещнат при повечето марки. Цената им е висока, но това не е проблем за дамите, които искат и знаят как да изглеждат добре. През тази година това, което ги отличава, са тънките връзки – повечето нямат цип, както и квадратната форма в предната част. Не експериментирайте с цветовете, а и подобни хитови модели не бихте могли да намерите в червено, ярко оранжево или синьо.

Вероятно някои от представителките на нежния пол ще искат да са шик – то тогава изберете каре. Миниформите, преплитащите се ивици, комбинацията на два или три цвята от една и съща палитра ще свършат работа. По-ниските модели, под или на нивото на глезена, можете да комбинирате с дънки или панталони. Лекото разголване между крайния завършек на обувката и нивото на долната част от дрехата изглежда привлекателно.

Ако сте романтичка, любителка на модата и жена на изкуството, която иска да изглежда шеметно, дори отивайки до магазина, велурът с отново заострен връх е вашият избор. Повечето модели се предлагат и в кожа, като покупката е въпрос за личните ви разбирания за забележителен аутфит. Изненадващо, тук на власт са светлите цветове. Жените, които се отдават на последните тенденции, не харесват тъмния свят на модата, затова съчетават бяло с бежово или сиво. Височината може да бъде под глезена, на нивото, а скоро – през ноември, ботушите от този тип ще се наложат като безспорен фаворит на пазара.

А и ако не друго, покупката ще ви напомни за Пепеляшка, която само с един нов чифт обувки  променя света си!