0

В секи мъж обича фелациото, това не е тайна за никого, има обаче един вид стимулация, която много голям процент жени пренебрегват - ръчната работа.

Тя е като онзи чифт стари тесни дънки от училище, които все още седят прибрани в гардероба, но пък стават. Доброто старомодно докосване с ръка никога не е губило блясъка си и всъщност заслужава основно място във вашия сексрепертоар - било то като предястие или дори като основно.

Причини

Има много причини да включите ръчна стимулация в сексрепертоара си. Като за начало вашият партньор получава възможността да ви гледа как поемате юздите на нещо, което той обикновено прави за себе си, което е достатъчно възбуждащо. „Ръчната работа може да бъде чудесен начин за дразнене като прелюдия към орален или пълноценен полов акт“, казва секстерапевтката Холи Ричмънд. И ако за някого стимулирането с ръка може да изглежда остаряла школа и скучен предшественик на полов акт, за други да включите ръчна работа превръща секса в различен вид изживяване. С няколко техники и малко въображение този вид стимулация може да се превърне в перфектното допълнение към любовната игра заедно с целувките и докосването, а понякога дори и алтернатива на фелациото.

Докосвайте го по цялото тяло. Възбудете го. Не пренебрегвайте докосванията. Мъжете наистина обичат да бъдат пипани на различни места, не само в областта на члена. Докосването трябва да започне отгоре надолу. След като стигнете до члена, бъдете внимателна. Резките движения не са за препоръчване в началото. Докато го целувате по устните, бавно спуснете ръката си надолу. Съвсем деликатно го погалете с обратната страна на дланта. Ако все още партньорът е с бельото си, това ще засили желанието му за секс. След това пъхнете ръката в боксерките и започнете елегантно да масажирате.

Много жени никога не усвояват правилно задоволяването с ръка. Те просто хващат здраво пениса и започват да движат ръката си нагоре-надолу. В крайна сметка с тази техника ще постигнете целта си, но е досадна и скучна, да не говорим, че е уморителна и често неправилна.

Две

Много лесен начин да промените нещата е използването и на двете ръце, съветват експертки. По този начин може да стимулирате не само основата, но и главичката на члена. Това е най-чувствителната част от пениса. Там се намира най-високата концентрация на нервни окончания в цялото мъжко тяло. Така че обърнете подобаващо внимание на този своеобразен връх.

„Въпреки че задаването на въпроси предварително може да не звучи много секси, общуването всъщност е едно от най-горещите неща, които можете да правите по време на секс - особено защото по-често това ще улесни постигането на оргазъм. Това е особено вярно при ръчното задоволяване“ - казва Ричмънд. Попитайте партньора си как обича да бъде докосван и го оставете да ви разкаже от какво се възбужда.

*Автор: Васка Игнатова