0

К аан Урганджъоулу, който играе ролята на лошия герой Емир Козджуоулу в сериала „Черна любов“, отново е навъсен и сериозен.

Но този път в сериала „Съдебен процес“.

Известният актьор бе забелязан с новата си любима Бурджу Денизер на излизане от луксозен ресторант, но отказа да даде изявление пред медиите относно отношенията си с 41-годишната привлекателна бизнесдама. Двамата побързаха да се качат в автомобила си и да напуснат мястото.

Инстаграм

Неотдавна Каан прекрати седемгодишната си връзка с актрисата Зейнеп Оймак. Според публикациите в турската преса той се е впуснал в афера с Бурджу, която пък наскоро се е разделила с един от най-близките приятели на Каан – Дорук Търман. Медиите в южната ни съседка не пропуснаха да коментират и влошените отношения между Търман и Урганджъоулу, които дори престанаха да се следват в социалните мрежи. Бурджу и Каан бяха забелязани заедно за пръв път през юли на бензиностанция в истанбулския квартал „Етилер“. Още тогава пресата в южната ни съседка се зае със задачата да проучи подробно коя е загадъчната дама в компанията на атрактивния актьор.

Бурджу е възпитаничка на Катедрата по социология в университета „Билги“, писа TV сега. Нейният дядо е собственик на един от най-известните ресторанти в Истанбул – „Gelik“. Дълги години Денизер се подвизава в Испания, Мароко и Индия, а след като се завръща в родината си отворя собствено кафене.